star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 214 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 362 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 214 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 362 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 214m²


Ár:

130 000 000 Ft

Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIVÉTELES ADOTTSÁGÚ TÖBB LAKÁSSÁ ALAKÍTHATÓ CSALÁDI HÁZ

III. kerületben, Csillaghegy Duna felöli oldalán, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, családi házas övezetben, 362 nm-es összközműves telken, 60-as években tégla falazattal épült, szerkezetileg és statikailag is jó állapotú, betonfödémes, nettó 213 nm-es, jelenleg 2 db belső kétszintes lakásból - egy 110nm-es és egy 100nm - álló, 9 szobás, napos, világos fekvésű, gázcirkó fűtésű, , felújítandó családi ház eladó.

Az ingatlan kitűnő adottságú, könnyedén, akár 3 lakás is alakítható.
1.földszinti lakás alapterület: 65 nm
2.földszinti lakás alapterület: 68 nm
3.emeleti lakás nettó alapterület: 80 nm

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!
Kitűnő választás befektetőknek, beruházóknak, nagy családosoknak, összeköltözőknek!
A ház átalakításához tervrajzok is rendelkezésre állnak.

A környék abszolút biztonságos infrastruktúrája és közlekedése kitűnően ellátott!
Az ingatlan közelében található a Római-part, ami egész évben változatos kikapcsolódási és sportolási lehetőséggel várja az itt lakókat. Közelben Római és Pünkösdfürdői Strandfürdők, squash és teniszpálya, kerékpárút, számos Dunai csónakház és szórakozó hely található. A környéken több óvoda, iskola ( Fodros utcai, Dr. Béres József, Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű és MOA Általános Iskolák) bevásárlási lehetőség könnyedén elérhető, (Csillagvár bevásárló központ, Aldi, Lidl,), hogy igazán kényelmessé és szerethetővé tegyék a mindennapokat az itt élők számára.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban, várom hívását, akár hétvégén is!

EA

Bankfüggetlen hitelcentrumunk kötelezettségmentesen és ingyenesen áll rendelkezésre az új CSOK Plusz és minden egyéb hitelügyintézéssel kapcsolatban, hogy megtalálják az Ön számára legkedvezőbb konstrukciót! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365806


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639035


+36 30

Ingatlannet kód: NET6639035


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Béke utca) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 214 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 607 477 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Egri Attila referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639035. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.