star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászapáti

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 680 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó ház Jászapáti

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 680 m² telek

  • Eladó ház Jászapáti

  • 142m²


Ár:

9 900 000 Ft

Építés éve
1974
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászapátin 142 m2-es, 4 szobás, felújítandó, családi házat, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1974-ben épült terméskőből és téglából. A terméskő mellett belülről két sor tégla van. Erős, stabil és szigetelt terméskő alapra épült. A falak nem repedeznek és nem vizesednek. A tetőszerkezet nem szorul felújításra, normál állapotú, A felújítás elkezdődött. A összes nyílászáró hőszigetelt műanyagra lett cserélve. A teljes vízvezeték rendszer teljesen cserélve lett. Az elektromos hálózat az emeleten teljesen, a földszinten 80%-ban cseréléve lett. A földszinten a fő épületben teljes mértékben elkészült a fürdőszoba és a szoba teljes felújítása.  A melléképület felújítása-átalakítása még csak kezdeti stádiumban van. Az új tulajdonos a saját ízlése szerint még könnyen módosíthatja.- Az ingatlanban található helyiségek: szobák 16 m2, 16 m2 és 7 m2 beton padlóburkolattal, nappali 21 m2 föld  padlóburkolattal, fürdőszoba és WC 9 m2 és 4 m2 beton  padlóburkolattal, konyha és étkező 18 m2 föld  padlóburkolattal, előszoba 9 m2 beton  padlóburkolattal, közlekedő 9 m2 beton  padlóburkolattal, fitnesz terem 13 m2 föld  padlóburkolattal, padlásfeljáró 2 m2 beton  padlóburkolattal, erkély 4 m2 beton  padlóburkolattal, kamra 8 m2 föld  padlóburkolattal.- A melléképület tovább folytatódik egy durván 50 m2-es tégla épülettel ahol az elképzelések szerint egy két beállós garázs lettek volna kialakítva. A 680 m2-es telken még marad hely parkosításra vagy akár még egy konyhakert is elfér.A környék jellemzői:- Nyugodt, csendes környék közel a városközponthoz, a piachoz és a strandhoz. A településnek saját buszpályaudvara és vasútállomása is van. Nemrég felújított termálvizes strand nyújt pihenési lehetőséget. A környéken ipari parkokban könnyű munkát találni. A cégek ingyenes buszjáratokkal könnyítik meg a munkába járást.- Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak egyaránt ajánljuk. A csendes nyugodt környéken, a friss levegőn, de mégís közelben lévő iskolák, óvoda, bevásárló helyek, a közeli munkalehetőségek teszik jól élhetővé a települést. CSOK felvételére alkalmas./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100135 eladó Jászapátin családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
4m²
Közlekedő
9m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
7m²
Szoba
16m²
Kamra
8m²
Konyha
18m²
Szoba
21m²
Közlekedő
5.5m²
Előszoba
9m²
Fürdőszoba
9m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Jászapáti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542155


+36 20

Ingatlannet kód: NET6542155

Az általad megtekintett eladó jászapáti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 680 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 69 718 Ft, ami a jászapáti átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.