star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászladány

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 805 m²

    telek

Vételár:

9,8 millió Ft

Eladó ház Jászladány

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 805 m² telek

  • Eladó ház Jászladány

  • 82m²


Ár:

9 800 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Jászladány csendes, nyugodt, a főutcához közeli részén megvételre kínálunk egy belül jó állapotú, 82 nm-es tégla falazatú családi házat.
Az ingatlan 1805 nm telken 1975 -ben épült, két szoba, nappali, étkezőkonyha, gardrób szoba, előszoba, fürdő, külön WC helyiségek kerültek kialakításra. A ház összkomfortos. A belső tér kellemes jó elosztású. Gázkonvektorok szolgáltatják a fűtést, villanybojler a melegvizet.
Részleges nyílászáró csere történt, a járólapok átlagos állapotban vannak, a szobák hajópadlóval burkoltak. A konyha nagy amely egyben ebédlő is. A szobák és a nappali aránylag nagy és világos. A tető stabil, betonkoszorúval erősítették, így padlásszoba is kialakítható még a tetőtérben.
A ház külső tatarozásra, felújításra szorul. A kerítés felújítását elkezdték de még nincs befejezve. A családi ház több gyermekes család számára is kellemes nyugodt otthont biztosíthat. A szobák külön nyílnak, a gardrób szobának használt helyiségből még egy hálófülkét is ki lehet alakítani.
A telken korábban egy nagy melléképületet is építettek amely felújítás után külön lakrész is lehet, így két generáció együttlakására is alkalmassá tehető.
A településen Iskola, orvos, üzletek , OTP fiók megtalálhatók. A települést vasút vonal, távolsági busz összeköti a nagyobb környező településekkel melyek 15 -20 percen belül elérhetőek. A térségben aránylag sok a munkalehetőség .
A ház hitelre és CSOK-alkalmas . A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!
Érdeklődni: Ádám Krisztina 06305135487


Elhelyezkedés

Jászladány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573172


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573172

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászladányi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 805 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 9,8 millió Ft, négyzetméter ára 119 512 Ft, ami a jászladányi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Krisztina referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573172. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászladány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.