star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászladány

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 564 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó ház Jászladány

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 564 m² telek

  • Eladó ház Jászladány

  • 64m²


Ár:

16 900 000 Ft

Építés éve
1971
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászladányon 64 m2-es, 2 szobás, részben felújított, családi házat, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1971-ben épült vályogból erős, szigetelt alapra. Nincs süllyedés és nincs vizesedés. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. 2022-ben nagyobb felújításon esett át, A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vízről villanybojler éjszakai áramról. Az összes helyiség le lett betonozva, laminált padló vagy járólap padlóburkolatot kaptak. A bejárati ajtót  lecserélték hőszigetelt műanyagra. Az ablakok a régiek maradtak, viszont azok is ki lettek javítva, így jól szigetelnek és jól záródnak. A teljes vízvezeték és elektromos hálózat teljes mértélben cserélve lett. A nappali áram 25A, az éjszakai (kedvezményes) áram 16A. - Az ingatlanban található helyiségek: két szoba egyaránt 16 m2 laminált padlóburkolattal, étkező 16 m2 járólap padlóburkolattal, konyha 5 m2 járólap padlóburkolattal, fürdőszoba és WC 5 m2 járólap padlóburkolattal, fedett terasz 6 m2 járólap padlóburkolattal.- A telek 564 m2 ,melyen egy kb 40 m2-es felújítandó nyári konyha, melléképület és ólak találhatók. A nyári konyha a főépület folytatás, így akár egybe is lehet nyitni, ezzel bővíteni a főépület alapterületét. - Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak egyaránt ajánljuk. Közel a település központjához, ahol iskola, ovoda, boltok, piac, orvosi rendelők és egy nagyon szép templom is található. CSOK felvételére alkalmas./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100240 eladó Jászladányon családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére:  hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
6m²
Konyha
5m²
Fürdőszoba
5m²
étkező
16m²
Szoba
16m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Jászladány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6604040


+36 20

Ingatlannet kód: NET6604040

Az általad megtekintett eladó jászladányi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 564 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 264 063 Ft, ami a jászladányi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászladány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.