star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászladány

  • 71 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 280 m²

    telek

Vételár:

7,5 millió Ft

Eladó ház Jászladány

  • 71 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 280 m² telek

  • Eladó ház Jászladány

  • 71m²


Ár:

7 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Casanetwork Jászberényi Ingatlaniroda megvételre kínál Jászladányon 71 m2-es, 2 szobás, felújítandó, családi házat, fa nyílászárókkal az alábbi paraméterekkel:Az ingatlan jellemzői:- 1960-es években épült vályogból erős, szigetelt alapra. Nincs süllyedés és nincs vizesedés. A cseréptető jó állapotú, nem szorul felújításra. Az épület belső felújításra szorul, ami el is kezdődött. A helyiségek le lettek betonozva. A nappali és a tároló kivételével padlóburkolatot is kaptak. A vakolat javítása lett még elkezdve. Új villanyórát és villanyóra szekrényt kapott. A bekötő elektromos vezeték is cserélve lett. Fűtésről gázkonvektorok, a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik. Az ingatlan Falusi CSOKra alkalmas.- Az ingatlanban található helyiségek: szoba 19,45 m2 laminált padlóburkolattal, nappali 11 m2 beton padlóburkolattal, konyha és étkező 12,45 m2 járólap padlóburkolattal, előtér 7,05 m2 járólap padlóburkolattal, fürdőszoba és WC 8,3 m2 járólap padlóburkolattal, tároló 13 m2 beton padlóburkolattal.- Az 1280 m2-es telken az épület folytatásaként található egy 25 m2-es melléképület mely jelenleg tárolóként funkcionál. A szabályos téglalap alakú telek alkalmas gazdálkodásra és parkosításra is. Az állattartás is engedélyezett.A környék jellemzői:- Csendes, nyugodt környék, 10 perc sétára a városközponttól. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, buszmegálló.  A településen és a közeli városokban több munkalehetőség is van. A helyi és a környező városok ipari parkjaiban is könnyen lehet munkahelyet találni. Bejárásról a cégek ingyenes buszjáratokkal gondoskodnak.  - Az ingatlant kisebb családoknak és idősebb házaspároknak egyaránt ajánljuk. Csendes nyugodt környéken. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az  182100272 eladó Jászladányon családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
8.3m²
Előszoba
7.05m²
Szoba
11m²
Konyha
12.45m²
Szoba
19.45m²

Elhelyezkedés

Jászladány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639605


+36 20

Ingatlannet kód: NET6639605

Az általad megtekintett eladó jászladányi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 280 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 7,5 millió Ft, négyzetméter ára 105 634 Ft, ami a jászladányi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Csaba referens a CasaNetWork Jászberény irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászladány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.