star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kehidakustány

  • 250 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 9 000 m²

    telek

Vételár:

44,5 millió Ft

Eladó ház Kehidakustány

  • 250 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 9 000 m² telek

  • Eladó ház Kehidakustány

  • 250m²


Ár:

44 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Ilyen birtok szökőévente is csak ritkán kerül eladó sorba!

Ha csendes, elbújós, természetközeli életteret keres, itt megtalálja.

Kehidakustányban az Öreghegyen vált eladóvá ez a meghitt birtok, három épülettel.

A főépület lakóház funkciót tölt be (cca 150 nm). Hagyományos vályog pince-présház lett kibővítve, könnyűszerkezetes épületelemekkel, második szinttel. A földszinten konyha, wc, mosókonyha, és a télikert, a felső szinten 4 szoba, fürdőszoba és wc kapott helyet. Az épület szigetelt.
A ház fűtéséről gazdaságosan üzemeltethető vízteres kályha gondoskodik.

A második épület két szintes (2x25 nm), alul jelenleg tároló, felül hangszigetelt professzionális stúdió, a melegről itt infra panelek gondoskodnak.

A harmadik épület hagyományos pince-présház, szerkezetileg stabil állapotú, műszaki és esztétikai felújítást igényel.

A nyugati tájolású télikert a kertre tekint, melyet gyönyörű almáskert, és az erdő határol. Van itt dió, mogyoró, tavasszal medvehagyma. A keretészkedés szerelmeseinek rengeteg kihasználható tér. A szarvasok, őzek gyakori vendégek errefelé.

A birtok energiaellátásáról szigetüzemű rendszer és szélgenerátor gondoskodik, a háromfázisú áram is bevezetésre került. A vízellátást házi vízmű rendszer biztosítja.

Az ingatlan állandó lakhatásra alkalmas, - most is lakják, - lakcímmel rendelkezik. A főépület és a studió azonnal birtokba vehető telken fekszik, mely művelésből kivett zártkert, a hagyományos kis épület és telke művelési ágban van, kifüggesztés-köteles.

Ez a csodás kis birtok elvonulások, oktatások, képzések színhelye volt, és lehet a jövőben is, lehet itt gazdálkodni, pihenni, töltődni, de akár szálláshelyet is létesíteni.

A Kehida termál 4 perc, Hévíz, Keszthely és a Balaton 10-15 perc alatt elérhető.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!
Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.


Elhelyezkedés

Kehidakustány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629620


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629620

Az általad megtekintett eladó kehidakustányi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 9 000 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 44,5 millió Ft, négyzetméter ára 178 000 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.