star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kehidakustány

  • 287 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 2 520 m²

    telek

Vételár:

114,9 millió Ft

Eladó ház Kehidakustány

  • 287 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 2 520 m² telek

  • Eladó ház Kehidakustány

  • 287m²


Ár:

114 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
8 (7 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Erkély, terasz mérete
6 m²

Az ingatlanról:

Az Ingatlan leírása

Az Eladó megvételre kínálja ezt a családi házat Kehidakustányba nem messze a Kehida Termáltól. A telek nagysága 2520 m2a ház nagysága 220 m2 . A családi ház 1989-ben épült. A fő épületben van 5 szoba, 4 fürdőszoba, 1 konyha étkezővel. A kis házban 3 szoba 2 fürdőszobával. A fűtést gázkazán biztosítja. A CSALÁDI HÁZBA - belépve van 1 nagy nappali –társalgó tovább haladva balra van az előszoba- közlekedő. A közlekedőből balra nyílik egy nappali, mellette ahálószoba zuhanyzóval. Mindkettő utcára néz. Az előszobában szemben van 2 WC, tovább haladvajobbra van a konyha étkezővel, amelyből továbbhaladva kazán és mosókonyha.

A közlekedőből lehet a tetőteret megközelíteni, falépcsőkorlát van.A tetőtérben 2 erkélyes hálószoba az egyikben bent van a zuhanyzó, a másik zuhanyzó a szoba mellett helyezkedik el. A harmadik szobában mini konyha, mellette zuhanyzó WC. Ez a szoba kertre néző. Minden szobában van klíma.

A KISHÁZ : ami apartmannak van kialakítva / a TermálFürdő miatt az idelátogató vendégek ezt bérelhetik. Van egy 2 szobás lakrész családosoknak zuhanyzóval és mini konyhával felszerelt, a másik szobában szintén van mini konyha zuhanyzóval. Itt is mindkét szobában van Klíma. A kert rendezett, ősfákkal, füves, növényekkel beültetett, kerti tó halakkal.

 


Elhelyezkedés

8784, Kehidakustány, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6646232


Ingatlannet kód: 6646232

Az általad megtekintett eladó kehidakustányi (Kossuth Lajos utca ) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 287 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 520 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 114,9 millió Ft, négyzetméter ára 400 348 Ft, ami a kehidakustányi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kehidakustány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.