star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerepes

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Kerepes

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Kerepes

  • 92m²


Ár:

74 900 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

GAZDASÁGOSAN FENNTARTHATÓ INGATLAN A KEREPESI PANORÁMA LAKÓPARKBAN!!!

Megvételre kínálok Kerepesen a Panoráma lakóparkban két különálló, házanként 92 nm hasznos alapterületű, új építésű lakást.

Az utcafronthoz közelebbi házhoz 200 nm, a belsőhöz 300 nm telekterület tartozik, műszaki paramétereik megegyeznek:

- 30 N + F csiszolt tégla falazat + 15 cm vtg. hungarocell szigetelés
- 3 rtg, üvegezésű műanyag nyílászárók, alumínium redőnyökkel
- antracit beton cserép
- választható hideg/meleg burkolatok
- választható belső ajtók
- választható szaniterek
- egyedi belső kialakítás
- víz/levegő hőszivattyús padló fütés, H tarifával
- fain cool hőszivattyús hűtés
- kulcsra kész átadás
- várható átadás 2023. év vége

Az ingatlantól gyalog, néhány percen belül megközelíthető a bölcsőde, óvoda és általános iskola is, az egészségügyi éllátást a Flór Ferenc Kórház segíti.
A településen belül helyi buszjárattal lehet eljutni többek között a HÉV-hez, amellyel az Örs vezér tere pár perc alatt megközelíthető, de autóval az M0-ás és M3-as autópálya is elérhető.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 348458


Elhelyezkedés

Kerepes, Panoráma lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638150


Az általad megtekintett eladó kerepesi (Panoráma lakópark) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 814 130 Ft, ami a kerepesi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szénási Lajos referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638150. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerepes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.