star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Komárom, Szőny

  • 136 m²

    alapterület
  • 874 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Komárom, Szőny

  • 136 m² alapterület
  • 874 m² telek

  • Eladó ház Komárom, Szőny

  • 136m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
2009
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség! Prémium családi ház eladó Komárom/ Szőnyben!A CasaNetWork GYŐR irodája eladásra kínálja a 0013-es számú családi házat!- A ház egy exkluzív, kompakt családi ház Komáromban, közel a Brigetio gyógyfürdőhöz, 1,5 km-re a Dunától- Az ingatlan alapterülete 136 mm, 4 hálószoba, nappali és számos okos tervezésű hasznos helyiség- Telekterület 874 nm- A családi ház prémium anyagok felhasználásával épült, prémium minőségben kivitelezett, az építés évében elérhető legkorszerűbb szinten- A szobákban parketta, a nappaliban, a közlekedőkben és a konyhában minőségi kőburkolat- A konyha német prémium Nobilia, a konyhai gépek Siemens- A fürdőszoba berendezései Geberit, Villeroy Boch- A nappaliból a télikert felé kilépve egy kiváló tervezési ötlettel egy fűtött iroda/relaxációs helység lett kialakítva- A ház szuterén részén különálló mosószoba, átjáróval a különálló vendégszobához- A szuterén részen emellett kialakításra került egy hangulatos téli kert is, amelyből külön bejárattal is elérhető a vendégszoba- A ház oldalában egy külön bejáratú éléskamra/tároló is található- A telken különálló 28 nm-es garázs is helyet kapott, amely egy elektromos kapuval felszerelt hátsó bejáraton keresztül érhető el, egy forgalommentes mellékutcából- Saroktelek előnyeit kihasználva így 2 utcafrontról lehet megközelíteni az ingatlant- Fűtéséről és meleg víz ellátásáról gáz kazán gondoskodik, mely padlófűtéssel és lapradiátor hőleadókkal van ellátva.- A nyári melegek idején a remek szigetelés mellett a Split klímák gondoskodnak a kellemes hőérzetről- Telken fúrt kút is található - A szobák ablakain kézi, valamint a nappali helyiségnél elektromos redőny található- Közlekedés szempontjából 5 percre található az autóbusz, a komáromi vasútállomás 10 perc alatt érhető el autóval. Itt a nemzetközi vonatok is megállnak.- Az M1 autópálya 8 km-re vanEz a kiváló minőségű és állapotú ingatlan igazán minőségi otthona lehet leendő igényes tulajdonosainak Komárom csendes, családi házas övezetében.Amennyiben a 0013-es sorszámú ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken!Telefon : 06-20-2766772"CasaNetWork - Ingatlanban Otthon Vagyunk!"


Helyiségek

Wc
1.7m²
Kamra
15.1m²
Előszoba
3.3m²
Wc
1.5m²
Fürdőszoba
6.7m²
Közlekedő
7.7m²
Szoba
17m²
Szoba
27.5m²
Szoba
9.5m²
Szoba
10.8m²
Szoba
10.7m²
Konyha
13.9m²

Elhelyezkedés

Komárom, Szőny


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: NET6646477


Ingatlannet kód: NET6646477


A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m², míg a hozzá tartozó teleké 874 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 698 529 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Kitti referens a Casa Network Győr irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom, Szőny ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.