star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Komárom

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 566 m²

    telek

Vételár:

42,5 millió Ft

Eladó ház Komárom

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 566 m² telek

  • Eladó ház Komárom

  • 80m²


Ár:

42 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Komárom - Szőny városrészben egy 80 m2 téglából épült családi ház, 3000m2 telekkel.
Az ingatlan magában foglal
- 3 szobát
- 1 fürdőszobát
- konyhát
- étkezőt
- teraszt
- kamrát
- dupla garázst
- garázs alatt pincét


Az összes villanyvezetéket kicserélték réz kábelekre. A nyílászárókat már korszerű műanyag ablakokra cserélték, emellett a ház részben szigetelt, így a rezsi nagyon alacsony. Cirkó-gáz és egy külön fa tüzelésű kazán tartja az otthon melegét a házban.
Az ingatlan megegyezés szerint bútorozva és gépekkel felszerelve is megvásárolható, illetve a telken található különböző földművelési gépek is megvásárolhatóak.
A garázsban két személyautó is kényelmesen elfér, de az udvarban és a ház előtt is van lehetőség parkolásra, illetve a garázs alatt pince és egy szerelőakna is kiépítésre került.

Van lehetőség földművelésre és állattartásra is, a házhoz tartozó nagy kertben, de akár medence vagy egyebek kialakítására is alkalmas. Az udvaron található egy bevizsgált vizű fúrt kút is, mely öntözésre, de akár fogyasztásra is alkalmas.

Az ingatlan nyugodt, külvárosi részben fekszik, de a belváros is könnyen és gyorsan megközelíthető.

A ház minimális felújítást követően akár egy nagyobb család szerető otthonává válhat.
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN akár a 3 gyermekes CSOK és Babaváró gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Hívjon nyugodtan megtekintésért hétvégén is!

42500000 Ft
Nagymáté Krisztina +36 70 423 7762

Referencia szám: M240261


Elhelyezkedés

Komárom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6532148


Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6532148

Nagymáté Krisztina

Nagymáté Krisztina

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó komáromi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 566 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 42,5 millió Ft, négyzetméter ára 531 250 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagymáté Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532148. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.