star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Komárom

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 040 m²

    telek

Vételár:

48,5 millió Ft

Eladó ház Komárom

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 040 m² telek

  • Eladó ház Komárom

  • 125m²


Ár:

48 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Befektetésnek is kiváló!
Komárom-Koppánymonostor!

Koppánymonostor csendes utcájában megvételre kínálok egy 125m2 nagyságú családi házat. Az ingatlan szuterén+földszint+galéria kialakítású családi ház, amelyben a lakóépület része 94,69 m2.
Az alsó szinten található egy közlekedő, melyből nyílik egy szoba, kamra, fürdőszoba+wc, valamint itt található egy tágas, világos nappali + konyha. A galérián található 3 szoba és egy fürdőszoba. A burkolatok minden helyiségben megfelelő, nappaliban parketta, szobákban szőnyegpadló, a többi helyiségben járólap található. Külső nyílászárók már a mai hőszigetelésnek megfelelő műanyag nyílászárók, 2023 éve elején lettek beépítve. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán, valamint fali kombi garanciális energiatakarékos gázkazán gondoskodik, hőleadó radiátorokkal. A gázkazán 2022 év végi beüzemelésű. A tetőszerkezet magastető, palafedéssel. Melléképületek: 2 tároló, kazánház, valamint egy aknás garázs található. Az ingatlanban ipari áram van.

A telek mérete 1040 m2. Öntözéshez külön leválasztott kerti csap található, így ehhez csatornadíjat nem kell fizetni.

Az ingatlan nemcsak családi lakhatásra, hanem munkások számára is szállásoltatásra is alkalmas!
Kiváló befektetési lehetőség bárki számára, hiszen Komárom igen közkedvelt részén, Koppánymonostoron található, folyamatosan bérbe adható (jelenleg is cég bérli) folyamatos profit termelésre tökéletes.

Hívjon, az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető és rövid időn belül birtokba vehető!

Referencia szám: HZ073673-IN


Elhelyezkedés

Komárom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621649


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621649


Az általad megtekintett eladó komáromi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 040 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 48,5 millió Ft, négyzetméter ára 388 000 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621649. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.