star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőcsát

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 997 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Mezőcsát

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 997 m² telek

  • Eladó ház Mezőcsát

  • 65m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

MEZŐCSÁT KOSSUTH UTCA, 2 SZOBA, 65M2, GÁZKONVEKTOROS, SZILIKÁT CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Eladó Mezőcsáton, a Kossuth utcában egy 65 m2-es, 2 szobás családi ház! Az 1980-as években szilikátból épült ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék otthonukat modern és kényelmes környezetben kialakítani. Az 997 m2-es telken elhelyezkedő ház körbekerített, így biztonságban érezheti magát családja.

A ház belső elrendezése praktikus és tágas, 2 szoba, előszoba, étkező, konyha és agylégterű fürdőszoba wc helyiséggel rendelkezik. A szobák padlózata parketta, míg a többi helyiség járólappal burkolt, ezáltal könnyen tisztán tartható. A melegvíz ellátását villanybojler biztosítja, míg a téli melegről gázkonvektorok gondoskodnak.

Az ingatlan homlokzata 10 cm vastag szigeteléssel rendelkezik, így energiahatékony és költségtakarékos otthon biztosított. A bejárati ajtó műanyag biztonsági, az ablakok pedig dupla kialakítású, klasszikus fa szerkezetűek, ami tovább növeli a ház biztonságát és hőszigetelését.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és lépjen be egy modern és otthonos életbe Mezőcsáton! Hívjon még ma, és szerezze meg ezt a szép családi házat a Kossuth utcában!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /


Elhelyezkedés

Mezőcsát, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613705


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613705

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőcsáti (Kossuth Lajos utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 997 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 276 923 Ft, ami a mezőcsáti átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613705. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőcsát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.