star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőcsát

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

11,8 millió Ft

Eladó ház Mezőcsát

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Mezőcsát

  • 60m²


Ár:

11 800 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

TELJESEN FELÚJÍTOTT, 2 SZOBÁS, 70 M2 NAGYSÁGÚ CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Szeretne egy gyönyörűen felújított, tehermentes családi házat vásárolni Mezőcsáton?
Itt a lehetőség!
A város központjához közel elhelyezkedő, 60 m2 hasznos alapterülettel rendelkező ingatlan tökéletes választás az Ön számára.

Az eladó családi ház két tágas szobával, egy konyhával és egy fürdőszobával rendelkezik, amelyben található wc is. Minden helyiség járólappal van burkolva. Felújítás során minden részlet kellő figyelmet kapott. Új padlóréteg, friss burkolatok, glettelt falak és mennyezetek, valamint új külső homlokzat teszik ezt a házat igazán vonzóvá. Tetőszerkezete cserép fedésű, szerkezete megerősített és részben cserélt. Az új műanyag szerkezetű szigetelt ablakok és a bejárati ajtó a hőszigetelés és a biztonság növelése érdekében kerültek beépítésre. Az elektromos vezetékek és gépészeti csőhálózatok is teljesen korszerűsítve lett. Helyiségek fűtése elektromos panelekkel megoldott.

Jellemzők:
- 52 m2 hasznos alapterületű, felújított családi ház
- 2 tágas szoba
- Új padló és burkolatok
- Teljeskörűen felújított falak és mennyezetek
- Új műanyag ablakok és bejárati ajtó
- Korszerűsített elektromos és vízvezeték hálózat
- Tehermentes

Ez az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, így nincs más teendője, csak élvezni az új otthonát. Ideális választás mindazoknak, akik modern kialakítású környezetben szeretnének élni, közel a város központjához. Épülettel szemben élelmiszer bolt, 5 percre étterem, 15 perc séta távolságra pedig a városközpont van, ahol minden megtalálható: buszmegálló, egészségügyi központ, polgármesteri hivatal, középiskola, általános iskola, ruházati üzlet, szakáruházak és még több élelmiszer bolt.

További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /


Elhelyezkedés

Mezőcsát, Kiss József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626680


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626680

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőcsáti (Kiss József utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 11,8 millió Ft, négyzetméter ára 196 667 Ft, ami a mezőcsáti átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőcsát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.