star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőcsát

  • 85 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 448 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Mezőcsát

  • 85 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 448 m² telek

  • Eladó ház Mezőcsát

  • 85m²


Ár:

27 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Élvezze a prémium minőséget és az egyedi kialakítást ebben a lenyűgöző 2 szobás családi házban, mely Mezőcsáton, a Wesselényi úton várja új tulajdonosát! Ez a 85 négyzetméteres hasznos alapterülettel rendelkező, összkomfortos ingatlan ideális választás azok számára, akik egy különleges otthont keresnek.

Az épület átlagos állapotú, azonban a prémium minőségű kialakítás és a felhasznált anyagok igazán kiemelik ezt az ingatlant. Az 1990-es évek elején épült, masszív téglából, így a stabilitás és a hosszú élettartam garantált.

Házközponti rendszerű vegyestüzelésű kazán biztosítja a hatékony fűtést, melynek hőátadásáról radiátorok gondoskodnak a helyiségekben. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja, így mindig meleg vízzel lesz ellátva.

Az eladó családi ház lasszikus fa szerkezetű ablakokkal rendelkezik, melyek hangulatos és természetes légkört teremtenek. Bejárati ajtó pedig biztonsági műanyagból készült, így garantálja otthona maximális biztonságát.

A képeken látható berendezések ára külön megbeszélés tárgyát képezi, lehetőséget adva Önnek, hogy különlegessége megmaradjon új otthonának.

Mezőcsát egy bájos város, mely kellemes atmoszférájával és elhelyezkedésével vonzza a lakosokat.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Tegyen szert egyedi stílusú és kényelmes otthonra Mezőcsát egyik jó környékén! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megnézhesse ezt a lenyűgöző ingatlant a Wesselényi úton!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások is rendelkezésre állnak, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.


Elhelyezkedés

Mezőcsát, Wesselényi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560106


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560106

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőcsáti (Wesselényi utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 448 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 317 647 Ft, ami a mezőcsáti átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560106. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőcsát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.