star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőcsát

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 903 m²

    telek

Vételár:

14 millió Ft

Eladó ház Mezőcsát

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 903 m² telek

  • Eladó ház Mezőcsát

  • 75m²


Ár:

14 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL BÍRÓ CSALÁDI HÁZ MEZŐCSÁT KÖZPONTJÁBAN

Mezőcsát belvárosában eladóvá vált egy egyedülálló lehetőségű családi ház. Ez a 2 szobás, 75 m2 alapterületű, gáz konvektor fűtésű ingatlan a múlt század hatvanas éveinek eleganciájával épült vályogból, amely összhangban van egy 903 m2 területű, gondozott kerttel.

Elhelyezkedése az egyik legvonzóbb tulajdonsága ennek az ingatlannak. A belváros csendes, nyugodt kis zsákutcájában végződik, így nyugalmat és kényelmet biztosítva Önnek és családjának. Közelben megtalálhatóak az alapvető szolgáltatások és létesítmények, ami még kényelmesebbé teszi az életet.

A ház berendezése és elrendezése kiválóan kielégíti a modern életvitel igényeit. A tágas nappali-előtér könnyed átjárást biztosít a konyhába, ahol a legfinomabb ételek születhetnek meg. A két kényelmes szoba az intim pillanatokat, a pihenést is kellemessé teszi. Az egy légterű fürdőszoba és WC elegánsan kapcsolódik az egész ház stílusához. Fűtése gáz-konvektorok segítségével történik, így minden helyiségben a kívánt hőmérsékletet könnyedén beállíthatja. Melegvíz ellátást pedig a hatékony villanybojler biztosítja. Ablakok modern, szigetelt műanyag szerkezetűek vastag termo üvegezéssel, így a zaj és a hő elleni védelem is garantált. Bejárati ajtó biztonsági műanyagból készült, ami további védelmet nyújt otthona számára.

A gondozott udvaron egy melléképület is helyet kapott, amely ideális tároló a kerti eszközöknek, biciklinek vagy akár autójának. Melléképületbe gáz és villany is be van vezetve, így a felhasználási lehetőségek szinte korlátlanok.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velEM a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a varázslatos ingatlant Mezőcsát Központjában.


Elhelyezkedés

Mezőcsát, Bacsó Béla utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560301


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560301

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőcsáti (Bacsó Béla utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 903 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 186 667 Ft, ami a mezőcsáti átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560301. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőcsát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.