star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőcsát

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó ház Mezőcsát

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó ház Mezőcsát

  • 80m²


Ár:

19 500 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Keresi az otthonát egy barátságos városban? Itt a lehetőség! Eladó egy TEGLA ÉPÍTÉSŰ családi ház Mezőcsát központi részén.

A nettó 76,79 M2-es alapterülettel rendelkező ház ideális választás lehet családoknak vagy befektetőknek egyaránt. Benne 3 szoba, konyha, étkező, és egylégterű fürdőszoba - wc, valamint az ezeket összekötő közlekedő helyiség található

Az 1981-ben épült ház belső tereit folyamatosan FELÚJÍTOTTÁK, így modern és kellemes környezet fogadja az új tulajdonost. A biztonságos MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓ és ablakok, valamint a fehér redőnyök a nyugalmat és biztonságot szolgálják.

Az ingatlanban helyet kapott egy kényelmes KONYHA ÉTKEZŐVEL, valamint egy tágas NAPPALI, ahol a család összegyűlhet. A FÜRDŐSZOBA modern megoldásokkal van felszerelve, nagy sarokkáddal és egyben WC-vel.

Az ELEKTROMOS és VÍZ-CSATORNA hálózatok teljes körűen FELÚJÍTOTTAK, így a lakók minden kényelmet élvezhetnek. Az elektromos mérőóra SZABVÁNYOSÍTÁSA megtörtént.

A családi ház elhelyezkedése kiváló, a város központjához közel, minden könnyen megközelíthető gyalogosan is.

Az ingatlan finanszírozásához CSOK és HITEL is igénybe vehető! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt az új otthont!


Elhelyezkedés

Mezőcsát, Kinizsi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646701


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646701

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőcsáti (Kinizsi utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 243 750 Ft, ami a mezőcsáti átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646701. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőcsát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.