star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőtúr

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 415 m²

    telek

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó ház Mezőtúr

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 415 m² telek

  • Eladó ház Mezőtúr

  • 90m²


Ár:

27 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálok Mezőtúr egy felújított családi házat.

Ez az ingatlan A jövő lehetőségeivel várja új lakóit Mezőtúr egyik legfrekventáltabb helyén, a Bánya-tó közelében. A közelben található számos bolt, piac, strand és a tömegközlekedési pontok, a vasút és a buszpálya udvar is.

Bár az épület a 60-as években épült, pár éve egy teljes körű felújításon esett át, és már csak utolsó külső homlokzati simítások várnak befejezésre, hogy az új tulaj a saját elképzelése szerint valósíthassa meg, és ragyoghasson új teljes pompájában.

A 2 egész és 2 félszoba a család kényelmét teljesen kielégíti és tágas teret kínál a család minden tagjának, miközben az 1415m2 telken a lehetőségek tárháza kibontakozhat. Az épület fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátorokkal. A hűtésről pedig Klíma. A nyílászárók modernizálva lettek, és a villanyhálózat is újra lett vezetékelve, emellett a fürdőszoba is stílusosan fel lett újítva, a hatalmas zuhanyzó gondoskodik a nyugodt relaxációról.

Az udvarban található egy 2 helyiségből álló gazdasági épület, előtte egy fedett terasszal.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a saját ingatlanában éljen családjával, és élvezze az ingatlan nyújtotta számos lehetőséget.
Az ingatlan CSOK-ra alkalmas, és a hitel ügyintézésben is állok rendelkezésre.
Érdeklődjön és tekintsük meg együtt


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655407


+36 70

Ingatlannet kód: NET6655407


Az általad megtekintett eladó mezőtúri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 415 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 310 000 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Vásárhelyi Éva referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.