star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Belváros

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

46,5 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Belváros

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Belváros

  • 140m²


Ár:

46 500 000 Ft

Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Miskolci Gyöngyszem a Napfürdő utcában!

Álmodott egy otthonról, ami kényelmes, csendes, mégis közel van a város szívéhez? Most itt az alkalom, hogy megvalósítsa! Üdvözöljük Miskolc egyik legbájosabb helyén, a Napfürdő utcában, ahol egy 80-as években épült, gondosan karbantartott családi ház várja új tulajdonosát!

Csodálatos Jellemzők:

148 négyzetméteres tágas tér, amely 5 kényelmes szobával és kellemes környezettel büszkélkedik.
Bűbájos, domboldali telek, ami 700 négyzetméteres területen terül el, és a városi nyüzsgéstől távol, mégis könnyen elérhető helyen fekszik.
Kiváló állapotú épület, amelyet folyamatos karbantartásnak köszönhetően érintetlen szépségben őriztek meg az évek során.
Kényelmes fűtési megoldások: gáz cirkó, vegyes tüzelésű kazán és egy hangulatos kandalló a meleg és otthonos hangulatért.
Teljes kényelem: gázbojler gondoskodik a meleg vízről, míg egy fúrt kút áll rendelkezésre a kerti locsoláshoz és egy esetleges kerti tóhoz vagy medencéhez.
Közelség és kényelem: Az ingatlan közelében találhatóak azok az intézmények, üzletek és szolgáltatások, amelyek a mindennapi életet könnyebbé és kényelmesebbé teszik.
Éljük Kényelmesen és Takarékosan:

Az ingatlan energetikai szempontból is kiváló, így rezsije kedvező és elfogadható még ma is. A fűtés átalánya mindössze 25 ezer forint/hó, ami az alacsony fenntartási költségekkel párosulva ideális otthoni környezetet biztosít.

Kapcsolat:

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy megtalálja álmai otthonát Miskolc egyik legelőnyösebb részén! Hívjon minket még ma, hogy megtekintse ezt a varázslatos otthont, és lépjen egy lépéssel közelebb az álmaihoz!


Elhelyezkedés

Miskolc, Belváros, Napfürdő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646882


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646882

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, belvárosi (Napfürdő utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 46,5 millió Ft, négyzetméter ára 332 143 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Bernadett referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646882. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.