star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Győri kapu

  • 156 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 541 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Győri kapu

  • 156 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 541 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Győri kapu

  • 156m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS, MAGÁVAL RAGADÓ ENTERIÖR, LUXUS KATEGÓRIA

Ezek a szavak is jellemzik, ezt a RENDKÍVÜLI precizitással megtervezett és megépített családi házat Miskolc belvárosától néhány percre, amelyet most eladásra kínálunk a teljes bútorzattal és berendezéssel együtt!
Az ingatlan SAROKTELKEN fekszik, amin megtalálható továbbá egy 60 m2-es fedett terasz, ÁSOTT MEDENCE és a hozzá tartozó kiegészítők, ami a komfortérzetünket növeli, mint például zuhanyzó, napozóterasz, fűtött medencetér és a benne lévő világítás. Továbbá megépítésre került egy 2 állásos garázs, ahova egy elektromosan nyíló kapun keresztül tudunk bejutni a telek másik oldalán. Az udvar kertész által rendben tartott és parkosított különböző dísznövényekkel és térkővel tarkítva.
A ház TÉGLÁBÓL épült, TELJESEN hőszigetelt. Amerikai stílusú nappali-konyha-étkező, aminek a mérete nem mindennapi közel 60 m2. A nappalin felül további 5 szoba található, 2 fürdőszoba, gardróbszoba.
Az otthon melegét gáz-cirkó fűtés biztosítja lapradiátoros kivitelben, a nyári meleg hónapokat pedig klíma berendezések teszik tűrhetővé az ingatlanban.
Egy szó, mint száz... ha Ön valóban egy roppant jól megépített ingatlanban képzeli el életét, ahol a kényelmi faktorszám magasra lett belőve, EZ AZ ÖN INGATLANA!
Tegyen ajánlatot, biztosan meg tudunk egyezni.
Megbízóink kizárólagos kérése, hogy irodánkon keresztül érdeklődjenek, a megadott elérhetőségek egyikén.
Időpont egyeztetés céljából várja hívását a Royal House Miskolc Ingatlaniroda.


Elhelyezkedés

Miskolc, Győri kapu, Újítók utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645917


Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645917

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, Győri kapui (Újítók utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 541 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 608 333 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Román Dávid referens a Royal House Miskolc Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645917. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Győri kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.