star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 275 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 537 m²

    telek

Vételár:

36,3 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 275 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 537 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 275m²


Ár:

36 300 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Miskolc Hejőcsaba városrész rendezett, közkedvelt és kertvárosias lakókörnyezetében, a Szirmai utcában megvételre kínálok egy 1985-ben épített, 4 szobás, 2 külön lakrésszel rendelkező, kétgenerációs, 3 szintes családi házat.
- A két lakás külön helyrajzi számmal rendelkezik, viszont műszakilag nem önállóak, külön mérőórákkal nem rendelkeznek.
- Fűtésrendszerük is közös, ami házközponti kialakítású, minden helyiségben radiátoros hőleadókkal, viszont a fűtésére szolgáló gáz kazán nem található a házban, az leszerelésre került.
- A két lakás a tetőtérben található ajtóval összenyitható.
- Az ingatlan félkomfortos, gázmű szolgáltatás lekötve, víz és csatorna szolgáltatás van csak.

1. lakás 129 m2 nagyságú. Belépve az előszobából balra nyílik egy étkező, konyha, spájz, jobbra nappali, szemben fürdőszoba, wc és az emeletre vezető falépcső. Az emeleten található 3 szoba és egy egylégterű fürdőszoba-wc helyiség.

2. lakás 146 m2 nagyságú. Abba belépve, az előszobából jobbra nyílik egy nagyméretű nappali utcára néző terasszal, bejárattal szemben egylégterű fürdőszoba-wc helyiség és balra egy közlekedő helyiség, benne az emeltre feljutást segítő falépcsővel. Emeleten mosókonyha, egylégterű fürdőszoba-wc, valamint 2 szoba található, melyből az egyik terasszal kialakított.

Telken található egy melléképület (garázs), mely csak részben szerepel a térképmásolaton, mely 2 autó számára nyújt fedett parkolási lehetőséget.

Az ingatlant ajánlom gyermekes családok részére, mert az ingatlan újbóli lakhatóvá tételéhez a 2021. Január 01-től hatályos felújítási támogatás igényelhető!

További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.

Referencia szám: M222480-IN


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586125


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586125

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 275 m², míg a hozzá tartozó teleké 537 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 36,3 millió Ft, négyzetméter ára 132 000 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 64%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cselényi Norbert referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.