star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 744 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 744 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 125m²


Ár:

34 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1965
Szobák száma
5
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Miskolc, Hejőcsaba városrészen eladó egy csendes, zsákutcában található családi ház.

A ház felújítandó, de rengeteg lehetőség rejlik benne. Nagyon jó elosztással épült meg, kisméretű téglából. 50 cm-es vastagságban.

Nagy nappali-étkező kb. 30 nm-es, a két hálószoba 12 nm és 23 nm-es. A nagyobbik szoba kettéválasztható a szerencsés két ablak elhelyezkedésének köszönhetően valamint a válaszfalba könnyen beépíthető ajtónak. A nappaliból a hátsó ajtón egy méretes teraszra jutunk ki.

A telek 744 nm-es és épült még egy különálló 45 nm-es, kétszobás, konyha, fürdőszoba, külön WC, tároló elosztású ház.. Tárolóból nincs hiány, hiszen a kétállásos, szerelőaknás garázs mellett szintén épült egy tároló.

A két ház között pihenőkert alakítható ki, a kert végében pedig a veteményes.

A mindkét ház gázkonvektorfűtéssel rendelkezik. A nagy házban régi fatokos ablakok vannak, a kisházban műanyag nyílászárók kerültek beépítésre.

A ház tehermentes, CSOK-ra alkalmas. Rugalmasan megtekinthető.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6612523


+36 20

Ingatlannet kód: NET6612523


Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 744 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 279 200 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fróna Rita referens a Fróna Rita irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612523. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.