star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 671 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 671 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 120m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Miskolcon a Jura lakópark közelében, csendes jó levegőjű, tiszta környezetben családi ház eladó. A belváros, a Bükk hegység kerékpárúton könnyen elérhető. A földszinti rész akadálymentesen megközelíthető! Falazata szilikátból és téglából készült. Az elmúlt évben szigetelték és színezték, ennek köszönhetően a fűtési költség nagyon alacsony. A fa tetőszerkezet erős, a felújítás során új cserép fedést kapott. Az otthon melegét gáz-cirkó kazán radiátorokon keresztül biztosítja. A fa ablakok jól záródnak, redőnnyel felszereltek.A szobák parkettásak, az előszoba és a vizes helyiségek járólappal burkoltak. Az összkomfortos családi ház utca felőli, földszinti része külön bejárattal rendelkezik, így két generációnak is alkalmas, vagy akár iroda, rendelő, vállalkozás céljára is kialakítható. Az udvar felől néhány lépcsőn felérve tágas teraszra érkezünk, innen a főbejáraton keresztül az előszobába. Ezen a szinten található két szoba, tágas étkezős konyha, kamra, fürdőszoba és a WC.Remek tájolás, napfényes, tágas helyiségek jellemzik ezt az otthont.Az udvaron autóbeálló, a ház alatt és a földszinti részen tárolóhelyek találhatóak.Az ingatlan gondozott kerttel, elől virágos kerttel, gyümölcsfákkal, és szőlővel beültetve várja új tulajdonosát.Az ingatlan tehermentes a tulajdonost miskolci csere (Városház tértől -Tizeshonvéd utcáig, erkélyes 2+fél, vagy 1+2 félszobás) lakás is érdekli.Igényes, szimpatikus szomszédok, kulturált környezet jellemzi a környéket.További információért, hívjon bátran a megadott elérhetőségeimen!Irodánkban bank független hitellehetőségekkel, ingyenes Csok, és Babaváró ügyintézéssel várjuk kedves ügyfeleinket.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637399


Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637399

Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 671 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 491 667 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Répásiné Dienes Judit referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637399. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.