star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 462 m²

    telek

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 462 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 125m²


Ár:

36 900 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Miskolc csendes utcájában, szép környezetben, jó ár-érték arányú, statikailag kiváló, szigetelt családi ház eladó! Ha szeretné elhagyni a panelt, friss levegőre vágyik, esetleg már idősebb családtagokról is gondoskodnia kell, akkor az Ön és családja számára kiváló lehetőség ez a 125 nm lakóterű ház!A 462 négyzetméteres telekre a hetvenes évek végén terméskőalapra épült a stabil téglaház, amely néhány éve új cseréptetőt kapott. A földszinten 3 szoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba, WC áll rendelkezésre. A szobák parkettásak, a jó állapotú fa nyílászárók redőnnyel szereltek. A fűtésről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, az autó is fűthető garázsban állhat. A jó adottságok miatt az új tulajdonos már kisebb ráfordítással is igényeihez alakíthatja a házat.A ház szuterén részében két szoba található, így kis átalakítással kétgenerációs otthonná változtatható. Van elegendő tárolóhely, de az épület mellett is található egy 26 nm-es raktár. A teraszról lehet gyönyörködni a környező hegyekben, a kert nem túl nagy, könnyű rendben tartani. A buszmegálló két perc sétával, az iskolák, üzletek néhány perc autózással elérhetőek. Ha szeretne többet megtudni erről a valóban jó lehetőségről, hívjon! Ügyfeleink részére ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre! Pénzügyi szakértőnk bankok hitelajánlatát hasonlítja össze, amelyek sorban állás nélkül, egyedi kedvezményekkel érhetőek el!


Elhelyezkedés

Miskolc, Erenyő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637407


Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6637407

Répásiné Dienes Judit

Répásiné Dienes Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Erenyő utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 462 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 295 200 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Répásiné Dienes Judit referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.