star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 150 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 150 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 117m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:


TELJESEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ NAGY TELEKKEL ELADÓ!Mosonmagyaróvár csendes, családi házas övezetben, az autópálya-felhajtó és a piacközelében ELADÓ, egy 1150 nm telken álló, 117 nm hasznos alapterületű, nappali +3 szobás, egyszintes, téglaépítésű családi ház. Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a rendkívül pozitív kisugárzású ingatlant, kérem keressen a +36203994363 számon, akár hétvégén is.HÁZ:A családi házat 2022-ben teljesen felújította a tulajdonos, a korábbi épületből szinte csak a vázszerkezete maradt.Felújítás során a következő munkákat végezték el:Teljes aljzatbetonozás, padlófűtés-rendszer lefektetése, falszigetelés, víz-és villanyvezeték csere, tetőszigetelés, betonfödém készítése, tetőszigetelés, tetőcsere, lábazat szigetelés,színezés, kerítés építés stb. Az elvégzett munkákat fotókkal is dokumentálták.A családi ház helyiségei: egy 14 nm-es előszoba, amerikai konyha, étkező, dél-keleti fekvésű, tágas nappali, jól elkülöníthető 3 szoba, a nappaliból nyíló gyerekszoba, az előszobából nyíló hálószoba gardróbbal és egy vendégszoba. A fürdőszoba káddal és zuhanyzóval felszerelt, továbbá egy vendég wc-t is kialakításra került.A konyhai rész luxus jellegű, energiatakarékos gépekkel felszerelt ( villanytűzhely, mosogatógép, beépített mikrohullámú sütő, szagelszívó és borhűtő stb.)A nyílászárók műanyagok, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval felszerelve. A burkolatok minden helyiségben magas minőségű vinil burkolatok. A gázkazán és az összes gépészeti berendezés-a részben alápincézett- alagsorban kapott helyet.A rendkívül napos, világos családi ház minden helyiségét a finom, harmonikus színvilág jellemzi, teljes összhangban.Az ingatlan bejáratánál található a nyugati fekvésű 34 nm-es fedett terasz, tejüveg fedéssel. Itt egy lapozható üvegfal lehetősége is adott lehet a későbbiekben.A családi ház további extrái: érintéses LED-világítás a helyiségekben, kamerás beléptető, mozgásérzékelős elektromos kis-és nagykapu, beépített bútorok a nappaliban ,előszobában és a konyhában.A fúrt kúttal is rendelkező intim kertben egzotikus növények, cserjék, magas-ágyás és szépen füvesített kert-rész található. A kert különlegessége, a lépcsős jellegű süllyesztett terasz, mely tűzrakó helynek vagy pihenőpadnak is kiváló lehet.Az ingatlant körben , betonfallal körbevett kerítés védi. A családi ház udvarában belül, akár 4 autó részére is biztosított a parkolás, a térkövezett területen.KÖRNYÉK:A piac közvetlen közelében fekszik, az autópálya-felhajtó is csak pár perc távolságra van. Minden infrastrukturális létesítmény , mint óvoda, iskola, posta,orvosi rendelő, gyógyszertár, üzletek stb. könnyen elérhetők.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6551499


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6551499

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 150 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 1 017 094 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551499. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.