star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 146 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 620 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár 1. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Mosonmagyaróvár 3. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 4. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 5. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 6. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 7. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 8. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 9. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 10. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 11. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 12. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 13. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 14. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 15. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 16. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 17. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 18. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 19. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 20. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 21. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 22. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 23. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 24. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 25. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 26. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 27. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 28. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 29. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 30. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 31. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 32. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 33. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 34. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 35. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 36. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 37. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 38. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 39. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 40. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 41. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 42. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 43. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 44. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 45. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 46. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 47. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 48. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 49. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 50. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 51. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 52. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 53. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 54. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 55. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 56. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 57. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 58. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 59. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 60. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 61. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 62. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 63. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 64. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 65. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 66. kép Eladó ház Mosonmagyaróvár 67. kép

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 146 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 620 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 146m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

SZERETETT, CSALÁDI OTTHONUNK MINDEN KÉNYELMÉVEL ELADÓ !!
Mosonmagyaróváron, a Lajta lakóparkban , a Malomági-Lajta és a Lajta-folyó között ELADÓ , egy bruttó 154 nm hasznos alapterületű, nappali + 4 szobás , 2009- ben elkészült , kétszintes családi ház.
Amennyiben érdekli Önt ez a kiváló, egy nagy család minden igényét kielégítő ingatlan, pár méterre a vízparttól, kérem keressen a + számon.
HÁZ:
A dél-nyugati fekvésű, 146 nm nettó alapterületű ingatlan, acélvázas-könnyűszerkezetes ingatlan 620 nm-es telken fekszik , helyiségelosztása egyedi és nagyon praktikus : bejárat, viszonylag nagy előtér, innen jobbról nyílik egy technikai helyiség, beljebb lépve szemben találhatunk egy vendégszobát , mellette egy zuhanyzós, wc-s fürdőszobát illetve egy kisebb kamrát. Innen balra helyezkedik el a több, mint 30 nm-es nappali , a kb 10 nm-es U-alakú konyha és étkező. A nappaliból(és a vendégszobából is) juthatunk ki a 16 nm-es fedett , szélvédett teraszra és a kertbe.
Az emeleten jobb oldalt 2 külön álló hálószoba található ,a bal oldalon egy harmadik hálószoba van. Ehhez a hálóhoz egy gardrobe is csatlakozik, ami folytatódik egy 12 nm-es, kádas, zuhanyzós, wc-vel ellátott, brutto 12 nm-es fürdőszobában. Ez a fürdő azonban a folyosóról direktben is megközelíthető.

A ház különlegessége több szempontból is, a galériás megoldás a földszinti és az emeleti rész között, ami teljesen összeköti a szinteket illetve energetikailag kifejezetten előnyös megoldást kínál.
A nyílászárók háromrétegű műanyagok, szúnyoghálóval felszerelve. Az egész házra jellemzőek a 120x240-es hatalmas ablakok és ajtók, melyek a földszinten fény-és hővisszaverő árnyékoló fóliával vannak ellátva, ami nem csak a hőleadás szempontjából előnyös, hanem meggátolják a házba való betekintést .
A ház fűtése gázkazánnal megoldott, a földszinten padlófűtéssel, az emeleti helyiségekben a szobákban mennyezetre szerelt ún. fan coil fűtő-hűtő rendszerrel, melyek a nyári melegben klímaként működnek és fantasztikusan le tudják hűteni a helyiségeket. A gázfűtés mellett a nappaliban egy modern kandalló szolgáltatja a meleget igény esetén, melynek kéménye végig futva a házon az emeleti részt is teljesen befűti. Harmadik alternatíva pedig a nappaliban található hűtő-fűtő klíma.
A ház melegvíz ellátása napkollektorokkal megoldott , egy 150 literes puffertartállyal felszerelve, melynek köszönhetően az átfolyós gázkazán csak akkor kapcsol be, ha nem elegendő a puffertályban lévő víz hőmérséklete. A felsorolt adatok alapján, a ház energetikai igénye igen minimális és a nagy alapterület ellenére alacsony rezsit eredményez.
A házban található burkolatok igényes , különleges csempék és járólapok illetve laminált parketta.
Közvetlenül a terasz mellett található egy hőszivattyúval , vízforgatóval, szűrőrendszerrel ellátott , földbe süllyesztett, 32 m3-es ( 7x3,5x1,3 m nagyságú) kültéri medence, mely a hőszivattyúnak köszönhetően áprilistól-októberig kihasználható és a térkövezett délnyugati, intim részében fekszik a kertnek.
A kert szépen gondozott, tujákkal, rózsákkal ,növényekkel beültetett és fúrt kúttal rendelkezik. A kerti szerszámoknak, kerékpároknak stb. egy 15 nm-es fa kerti tároló ad helyet.
Gépkocsik tárolására egy fedett , beton aljzatú carport szolgál, mely 2+2 gépkocsi tárolására is alkalmas.
Ez a ház tökéletes otthon olyan családoknak, ahol akár több gyermek is van , mert mindenkinek megadja a szükséges privát teret, de a tágas , rendkívül világos nappali a hatalmas, a galériás megoldással, a függönyök nélküli ablakaival lehetőséget nyújt a hangulatos családi együttlétekre , s minden olyan igényt kielégít a hatalmas kertjével és a medencéjével, melyre egy nagy családnak szüksége lehet.
Ideális kis paradicsom mindenkinek aki nyugalomra vágyik, csodálatos környezetben, a vizek tőszomszédságában. A ház fekvése lehetővé teszi , hogy a napfelkeltétől a napnyugtáig élvezzük a ház adta előnyöket.
KÖRNYÉK:
A Lajta lakópark Mosonmagyaróvár egyik legszebb családi házas övezete, melyet a Malom-ági Lajta és a Lajta fog közre, s ahol csendes, nyugodt környék fogadja az itt lakókat. Közel a vízhez , de nem messze a legfontosabb infrastrukturális helyektől sem, a közelben bevásárlóközpont, óvoda , iskola is található. Ha természetközelségre , reggel madárcsicsergésre és este békakuruttyolásra és nagyon jó szomszédságra vágyik és egy olyan környéken akar lakni, ahol a gyerekek még az utcán játszhatnak, válassza a Lajta lakóparkot és ezt a tágas, nagycsaládosoknak kimondottan ajánlott, igényesen kialakított családi házat.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6609257


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6609257

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 67 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 620 m². További jellemzői: az építés éve 2009. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 952 055 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609257. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.