star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 65m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A 250 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, csendes pihenésre vágyóknak és kis kertet kedvelőknek egyaránt ideális. A családi ház a központ közelében, egy csendes, kis forgalmú utcában található, ami a zárt kerítése által, egy intim kertkörnyezetben megbújó élettér, a lakóépületen túlmenően, kerti kiülővel, bográcsozóval és egy autó parkolását biztosító garázzsal.
A lakóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtó és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. A lakótér fűtése elektromos kazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról biztosított. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása 3 fázis, mely 1x32A és 2x20A
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 65 m2 bruttó ami 47 m2 hasznos alapterületű, kettő szobás családi ház, kiváló helyiségelrendezésének köszönhetően tág térhatású, a valóságtól nagyobbnak tűnő, minden részletében kiváló minőségben felújított, igényesen kivitelezett élettér. Az egymásból nyíló szobákból a nagyobb alapterületű a nappali, míg a kisebb, hálószoba funkciót tölt be. A kényelmes méretű konyha és étkező közvetlen a nappali térhez kapcsolódik, növelve így a térhatást és a remek használhatóságot. Az étkezőből érhető el a zuhanyzós fürdőszoba, majd az önálló wc helyiség.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655967


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655967

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 613 846 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655967. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.