star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Olaszfa

  • 123 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 387 m²

    telek

Vételár:

16,50 millió Ft

Eladó ház Olaszfa

  • 123 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 387 m² telek

  • Eladó ház Olaszfa

  • 123m²


Ár:

16 502 220 Ft

Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Alkalmi vétel Olaszfán

Olaszfán, Zala és Vas megye határán, a Vasi Hegyhát egyik legszebb településén kínálunk megvételre egy két lakrészből álló, összesen 123 nm alapterületű családi házat, 2387 nm –es telken. A családi házat eredetii állapotában felújították, megőrizve a 60-a évek hangulatát
.
Az 56 nm-es utcafronti főépületben kapott helyet egy barátságos nappali és egy udvarra nyíló hálószoba, konyha, és a zuhanyozós fürdőszoba. A nappali és a szobák mennyezete hangulatos fagerendás, a hálószoba szép hajópadlós, a többi helyiség járólapos. A fűtésről cserépkályha gondoskodik.

A főépülethez szervesen csatlakozik az 67 nm –es, udvar felől megközelíthető 2 szobás, fürdőszobás külön lakrész, amelyhez galériás tetőtér beépítés tartozik. A földszinti helyiségek mindegyike járólapos, a tetőtéri lakrész hajópadlós.

A parkosított kertben gyűrűs kút és a gyermekek számára kialakított kis játszóház található, amely kert szerszámok tárolására is alkalmas.

Lakóhelyként szolgálhat akár 2 generációnak is, de szálláshelyként is kiváló. A telek hobbi vagy haszonállat tartásra, vagy kertészkedésre egyaránt alkalmas.

Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a dimbes -dombos, lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben. A falu Európában is híres a Kneipp Vizesháza , gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, barátságos, vendégszerető lakossága miatt.
A csendes kis zsákfaluban található rendezett, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösségnek köszönhetően gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Vasvár 10 km-re, Zalaegerszeg 25 km-re található.

Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot!
Megtekintése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351577


Elhelyezkedés

Olaszfa, Petőfi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6526146


+36 20

Ingatlannet kód: NET6526146

Az általad megtekintett eladó olaszfai (Petőfi utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 123 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 387 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16,50 millió Ft, négyzetméter ára 134 164 Ft, ami az olaszfai átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albert Erika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olaszfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.