star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Olaszfa

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 068 m²

    telek

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó ház Olaszfa

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 068 m² telek

  • Eladó ház Olaszfa

  • 72m²


Ár:

24 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Olaszfa, „Ház az erdő mellett”!

Olaszfán, a Vasi Hegyhát szívében található kis zsákfaluban vált eladóvá az egy 72 nm-es családi ház egy különleges atmoszférájú, 1068 nm-es körül kerített telken. A ház közvetlenül az erdő szélén, jó klímájú, környezetben helyezkedik el.

A közelmúltban belülről teljesen felújított házban utcafronti 2 szoba, egy kis szoba, konyha, előszoba és fürdőszoba található. Az udvarról nyíló kis előszobán keresztül léphetünk a házba, amelyből közelíthetők meg a szobák és a konyha. A villanyvezeték csere megtörtént és a víz újonnan került bevezetésre a házba egy kényelmes sarokkádas fürdőszoba kialakításával. A ház összes külső nyílászáróját hőszigetelt ajtókra és ablakokra cserélték. A burkolatokat is teljesen felújították. A ház fűtésére jelenleg elektromos hűtő-fűtő berendezés szolgál. A ház fűtésére gáz fűtőrendszert terveztek, amelynek a megrendelése megtörtént és a radiátorokat is beszerezte a tulajdonos. A gázvezeték a ház előtt található.

A ház szilárd alapzatra tégla falazattal és fagerendás födémmel épült.
A telken külön melléképületben található több gazdasági épület, nyitott szín és garázs.

A ház közvetlenül a falu központjában van, de egy teljesen zárt belső udvarral rendelkezik, amely végén lombos fákkal szegélyezett erdősáv található. Az udvarban napozó terasz és árnyékos pihenő terasz is kialakításra került.

Az Olaszfán található ingatlanok rendkívül népszerűek, nagyon gyorsan gazdára találnak. A falut a 74 főútról letérve dombok és lankák között utazva, festői táj terül a szemünk elé és érezhető a hely különleges atmoszférája.

Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben. A falu Európában is híres a Magyarországon egyedülálló a Kneipp Vizesháza, gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, vendégszerető lakossága miatt.

A csendes kis zsákfaluban lévő rendezett, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösségnek köszönhetően gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Olaszfától Zalaegerszeg 25 km-re, Vasvár 10 km-re található. A falu tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Azoknak ajánlom, akik távol a városok nyüzsgésétől a természet közelségében szeretnének élni. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Megtekinthetése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!

Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366790


Elhelyezkedés

Olaszfa, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647180


+36 20

Ingatlannet kód: NET6647180

Az általad megtekintett eladó olaszfai (Petőfi Sándor utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 068 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 340 278 Ft, ami az olaszfai átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Albert Erika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647180. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olaszfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.