star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Olaszfa

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 390 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Olaszfa

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 390 m² telek

  • Eladó ház Olaszfa

  • 70m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Felújított ház eladó!

Olaszfán, Zala és Vas megye határán, a Vasi Hegyhát szívében kínálunk megvételre egy teljesen felújított 70 nm-es, 2 szobás családi házat, 1390 nm-es bekerített telken. A ház a falu egyik csendes utcájában, aszfaltozott úton közelíthető meg.

A felújított házban található:
2 különnyíló szoba,
Tágas előszoba,
Beépített kádas fürdőszoba wc-vel,
Konyha étkezővel.

A ház szilárd alapzatra vertvályog falazattal és fagerendás födémmel épült.
A víz és villany hálózatot teljesen felújították, a szobákat újra vakolták, a fagerendás mennyezetet megtisztították és lekezelték.
A ház teljesen új külső és belső nyílászárókat kapott.
A helyiségek alapzatát újra betonozták.
A ház külső javítási munkái is elkezdődtek. A tetőszerkezetet megerősítették a cserepeket újra rakták és új vízelvezető csatorna került a tetőre.
A szerkezetileg felújított melléképületben kemence található.
A zöldségtárolásra alkalmas pince is van.
A ház hátsó részén szintén felújított nyitott szín akár kocsi beállóként akár nyitott főzőhelyiségként is szolgálhat.
A gázcsonk az ingatlan mellett van.

Olaszfától Zalaegerszeg 25 km-re, Vasvár 10 km-re található. A falu tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a dimbes -dombos, lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben. A falu Európában is híres a Kneipp Vizes háza, gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, barátságos, vendégszerető lakossága miatt.

A csendes kis zsákfaluban lévő rendezett, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösségnek köszönhetően gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot!

Megtekintése előzetesen telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356598


Elhelyezkedés

Olaszfa, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6552957


+36 20

Ingatlannet kód: NET6552957

Az általad megtekintett eladó olaszfai (József Attila utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 390 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 284 286 Ft, ami az olaszfai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Albert Erika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552957. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olaszfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.