star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Olaszfa

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 828 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Olaszfa

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 828 m² telek

  • Eladó ház Olaszfa

  • 82m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Olaszfa központjában.

Olaszfán, a Vasi Hegyhát egyik legszebb településén eladó egy kívülről felújított 82 nm -es , 3 szobás családi ház, 1 828 nm –es sarok telken.

A vegyes falazatú 1960-as években épült ház falazatát felújították és szigetelték. A 82 nm-es épületbe a teraszról a konyha- étkezőbe léphetünk be. Innen nyílik a teraszra néző egyik szoba, majd egy kis közlekedőn keresztül a hálószobába valamint a fürdőbe jutunk. Az utcafronton kapott helyet a barátságos nappali. A fürdőszoba külön hozzáépítéssel került kialakításra. A ház előtt hűs terasz található. A fűtésről cserépkályha és hűtő –fűtő klíma gondoskodik Külső térfigyelő kamera rendszer is képítésra került.

A két utcára nyíló kert gondozott és parkosított.

A csendes kis zsákfaluban található, nyugodt és barátságos településen, az összetartó lakóközösség található. Gyakran rendeznek eseményeket. A pazar akusztikájú, megindítóan szép kis templomban komolyzenei koncerteket, évente egyszer pedig olasz szentmisével egybekötött olasz napot is tartanak.

Olaszfán található egy kisebb olasz közösség, akik úgy vélik, hogy a falu a dimbes -dombos, lankáival, erdőivel és szőlőhegyeivel olyan, mint az itáliai Toszkána, csak miniben. A falu Európában is híres a Kneipp Vizesháza , gyógynövénykultúrája, gyógynövénytúrái, barátságos, vendégszerető lakossága miatt.

Vasvár 10 km-re, Zalaegerszeg 25 km-re található.

Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot!

Megtekinthetése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!

Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356490


Elhelyezkedés

Olaszfa, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6551722


+36 20

Ingatlannet kód: NET6551722

Az általad megtekintett eladó olaszfai (Ady Endre utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 828 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 303 659 Ft, ami az olaszfai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Albert Erika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551722. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olaszfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.