star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Páty

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 791 m²

    telek

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó ház Páty

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 791 m² telek

  • Eladó ház Páty

  • 210m²


Ár:

139 900 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

PÁTYON remek utcában, otthonos, kényelmes, számos extra paraméterrel rendelkező CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Nagy mérete ellenére JÓ A REZSI, hiszen van napelem, klíma, fúrt kút!

Nappali + 4 szoba, két fürdőszoba, konyha-étkező, háztartási helyiség elosztású. Nagy terasz, grillező, kemence teszi hangulatossá a kertet.
Műhely, iroda, pince is van a tárolás, raktározás nem gond.

Érdemes megnézni! Számtalan extra, apróság teszi otthonossá ezt a jó állapotú MŰSZAKILAG kifogástalan ingatlant.
Várjuk szeretettel, hogy megmutathassuk ezt a remek házat!

Hétvégén és ünnepnapokon is felvesszük a telefont, ha nem ér el minket visszahívjuk! Beszéljünk akár MA, MOST! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 360896


Elhelyezkedés

Páty, Nagyon jó utcában!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6595031


+36 20

Ingatlannet kód: NET6595031

Az általad megtekintett eladó pátyi (Nagyon jó utcában!) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 791 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 666 190 Ft, ami a pátyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Korompay Mariann referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595031. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páty ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.