star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Páty

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 561 m²

    telek

Vételár:

140 millió Ft

Eladó ház Páty

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 561 m² telek

  • Eladó ház Páty

  • 180m²


Ár:

140 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eladó családi ház Páty !

Figyelem ide csak költözni kell.

Teljesen felújított önálló családi ház Páty családi házas övezetében kínálom eladásra ezt a jól kialakított minden igénynek megfelelő ingatlant.

A ház a 80-as években épült , a teljes körű felújítás 2022 -től kezdődött el, nem csak a külső homlokzat kapott új” köntöst” ,hanem a belső is. A falakat és az aljzatot teljesen lecsupaszították és újra tervezték: fűtés korszerűsítés a földszinten padlófűtés az emeleten radiátoros. Ezenkívül a nappaliban kapott helyet a vízteres kandalló. Különben a pincében van a gépészeti helyiség itt található a kondenzációs gázkazán.
A földszinten a nagy nappali ,beépített konyha , két szoba , vendég WC ,kádas fürdőszoba, az emeleten három szoba fürdőszoba került kialakításra.
A földszinti részhez egy nagy 70 nm terasz csatlakozik. A telek 560 nm

Fűtése: padló fűtés, illetve a szobákban radiátor, a fűtési ,mód három féle, gáz, illetve vízteres kandalló és klíma .Az emelet teljesen klimatizált , és a földszinten nappali , konyha ; Ezekről egy GREE TIPUSÚ QVADRÓ klíma gondoskodik. A gáz és a kandalló közötti váltás teljesen automatikus.
A ház előtt kényelmes a parkolás , az udvarban is több autó számára van hely.
Az ingatlan tehermentes

Az adatok tájékoztató jellegűek.

Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott erről - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal is .
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.


Elhelyezkedés

Páty


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645378


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645378

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pátyi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 561 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 777 778 Ft, ami a pátyi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645378. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páty ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.