star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Páty

  • 840 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 734 m²

    telek

Vételár:

380 millió Ft

Eladó ház Páty

  • 840 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 734 m² telek

  • Eladó ház Páty

  • 840m²


Ár:

380 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
3
Szobák száma
10 (8 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

TOSCANAI STÍLUS, MEDITERRÁN HANGULAT, EXCLUZÍV BUJA HANGULATÚ BOROSPINCE, 840 m2-es HÁZ ELADÓ PÁTYON!!
Páty legkeresettebb részén, a Dobogón kínálok ELADÁSRA egy 840 m2-es, HÁROMSZINTES, AZONNAL BEKÖLTÖZHETŐ, 8 szobás, MEDITERRÁN STÍLUSÚ LUXUS VILLÁT, 1740 m2- es TELEKKEL, WELLNESS résszel, BOROSPINCÉVEL, 4 állásos GARÁZZSAL!
Az villa épülete körbe járható, telket határoló kerítése hosszú, utcafronti része, tekintélyt parancsoló, Itáliai terméskőből épült, melyhez harmonikusan illő kovácsolt vaskapun keresztül közelíthető meg az elénk táruló hatalmas kerten keresztül, ez a gyönyörű épület.
A mediterrán stílusú villaház külső megjelenésének megálmodásakor a fő szempont az igazi Toscanai-i hangulat elérése volt. Ennek okán a tetőcserép és a külső homlokzati kőburkolatok közvetlenül Olaszországból, egyedileg lettek idehozatva. A nyílásszárók és zsalugáterek egy neves gyártó termékei, Szibériai vörösfenyőből készült.
A ház pince szintjén található a 4 állásásos garázs, tároló, játékterem, mosókonyha, medence és a hozzá tartozó fürdőszoba, pihenő rész. Egy lélegzetelállító buja hangulatú borospince kandallóval és saját vizes blokkal kézmosóval és külön helyiségben ókori hangulatú WC-vel valósult meg ez a privát tér. A borospincét az ingatlan építője eredetileg borok tárolására használta, mivel Itáliai borok értékesítésével foglalkozott. Jelenlegi tulajdonosa szerint, akár Swinger klubnak is ideális lehet ez a rész.
A pince szinten egy medence kialakítása részben megvalósult, elektromos kapacitása 3 fázisú, kiállások előkészítve a jakuzzinak-és szaunának. A medence burkolatát az új vevő ízlésének megfelelően alakíthatja.
A földszinten található a ház központi részén egy hatalmas, kétszintes, nagy tér élményt adó nappali, kandallóval. A tető síkjában óriás üvegfelületeknek köszönhetően napfényes. A nappali közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik az elő kert és a hátsó intim kert irányába.
A földszinten helyezkedik el a konyha az étkezővel, ahova IKEA-s konyhabútor került, mosogatógéppel, kerámialapos elektromos főző felülettel, tágas tárolási lehetőséget biztosítva. Kamrája praktikus közelségben, és tágas. Ezen a szinten még található egy nagyobb hálószoba saját fürdőszobával, valamint 4 lakószoba 2 fürdőszobával.
Az emeletre az impozáns lépcsőn jutunk fel, ahol hatalmas méretű dolgozó szobát találunk, privát, panorámás terasszal, mely helyiségnek közvetlen feljárata van a bejárattól, ezzel, szükség esetén elkerülve a többi lakrészt.
A nappaliban is ki lett alakítva egy átriumos feljáró, de az még nem nyerte el a végső állapotát.
Továbbá egy óriás méretű egy légterű hobbi szoba foglal helyet a galéria másik oldalán, több bukó-nyíló ablakkal szabdalva a tetőszerkezetet.
Az épület szintjeit betonfödémmel választották el.
Az épület kiváló lehet egy kis magán panziónak, Privát Swinger klubnak, cégközpontnak, borkereskedelmi központnak, vagy csak egyszerűen egy minden igényt kielégítő tágas otthonnak.
Helyi közlekedés: kisbusszal, megközelíthetők az iskolák, óvodák, bölcsődék, orvosi rendelők, gyógyszertár, üzletek, hivatal, valamint a Biatorbágyi elővárosi vasúthoz nyújt csatlakozást a Déli pályaudvarhoz és más irányokba is.
1. Volánbusszal is elérhetjük a Kelenföldi pályaudvart, a 4 Metrót az autópályán keresztül,
2. egy másik járattal (800m) pedig a Széll Kálmán teret, a 2 Metrót közelíthetjük meg.
M1 Autópálya csatlakozás közvetlenül az új le- és felhajtón!
OKTATÁS:
magyar - német két tannyelvű iskola, Waldorf iskola, több modern óvoda, bölcsőde segíti a gyermekes családokat.
Gimnáziumok, középiskolák 10 percre a közeli Budakeszin és Biatorbágyon (katolikus általános iskola és gimnáziumok) Zsámbékon és 20 percre Budapesten számos oktatás közül választhatóan.
EGÉSZSÉGÜGY:
Több gyermek- és felnőtt orvosi rendelő és egy gyógyszertár áll rendelkezésre.
Pátyon több játszótér, sportpálya, focipálya, közösségi terek létesültek, valamint a méltán híres pincesor látogatható, több nívós rendezvénnyel, esküvői helyszínnel.
Kirándulásra, kerékpározásra több lehetőség adott Pátyon, a környező budai hegyekben, a Zsámbéki medencében.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot (BÁRMIKOR HÍVHAT)! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK, babaváró, illetve kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. M262658
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M262658-IN


Elhelyezkedés

Páty


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629122


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6629122

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pátyi családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 50 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 840 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 734 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 380 millió Ft, négyzetméter ára 452 381 Ft, ami a pátyi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629122. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páty ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.