star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilismarót

  • 86 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 110 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Pilismarót

  • 86 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 110 m² telek

  • Eladó ház Pilismarót

  • 86m²


Ár:

37 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Pilismarót főutcáján eladásra kínálom ezt a különleges adottságú 3 szobás, 86 m2-es családi házat. Különlegessége a telekben rejlik, mivel a falu közepén helyezkedik el, de saját kis erdőt kaphat az, aki beleszeret és új gazdája lesz ennek az ingatlannak.
Szobák önálló bejárattal is rendelkeznek, jó elosztású belsővel lett kialakítva. Gáz központi fűtése mellett egyedi kályhás fűtésre is van lehetőség. A veranda kellemes hangulatot áraszt, udvar végében a hegybe vájt pince és az előtte elhelyezkedő melléképület is sok lehetőséget rejt.
Kapu bejárat közös, de a saját telekrész elkeríthető.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 12 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Pilismarót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6529423


+36 30

Ingatlannet kód: NET6529423

Az általad megtekintett eladó pilismaróti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 440 698 Ft, ami a pilismaróti átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529423. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilismarót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.