star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeve

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 189 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Ráckeve

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 189 m² telek

  • Eladó ház Ráckeve

  • 50m²


Ár:

33 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Ráckevén lévő 2 szobás családi házat, 50 méterre a vízparttól!A ráckevei ház főbb jellemzői:- a telek nagysága 189 m2- a nettó alapterület 50 m2- az épület téglából épült, a tető cseréppel fedett- az épületben kialakításra került: előszoba, 2 szoba, konyha+étkező, fürdőszoba illemhelyiséggel, kamra- az ingatlan összközműves és összkomfortos- 2022-ben a tetőtér kőzetgyapot szigetelést kapott, belső felújítás történt: új villanyvezetékelés, új fürdőszoba, konyha, festés, klíma felszerelése, nyílászáró csere- a ház központi fűtésű gázcirkóról, de klímával is rá lehet segíteni- a nyílászárók műanyagból készültek- autóval az udvaron lehet parkolni - az épülethez tartozik még egy tároló helyiség/nyári konyha- az ingatlan 50- az épülethez tartozik még egy tároló helyiség/nyári konyha méterre található a Ráckevei Soroksári Dunaágtól, így akár nyaralónak vagy horgásztatásra is ideális választás lehet- 5 percre gyalog minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek.Amennyiben az 183800233 számú eladó ráckevei családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Kamra
3.4m²
Fürdőszoba
3.5m²
Szoba
11m²
Szoba
17.8m²
Konyha
9m²
Előszoba
5.3m²

Elhelyezkedés

Ráckeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6650056


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6650056

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ráckevei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 189 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 660 000 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.