star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Réde

  • 113 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 014 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Réde

  • 113 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 014 m² telek

  • Eladó ház Réde

  • 113m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családi ház Rédén, 4014 m2 területtel !Réde központjában megvételre kínálok egy tégla építésű családi házat, melyben 3 egész szoba, tágas, világos nappali, étkező, konyha, nagy méretű fürdőszoba található. Igen remek elosztású ingatlan, igény szerint, még plusz szobák kialakítására is van lehetőség. Itt már bontani nem kell, csak építeni, szépíteni. Az ingatlan folyamatosan felújítás alatt áll, de jelenlegi állapotában is lakható. A jelenlegi tulajdonosok a tereket saját igényük szerint alakították, így lett egy modern elosztású családi ház, amely még mindig sok lehetőséget rejt. Minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott, az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de a lehetőség adott gázkonvektorral történű fűtésre is. A víz- és a villanyhálózat cseréje 3 éven belül történt, ekkor történt az ipari áram bekötése is. Nyílászárók még az eredetiek.A telek mérete 4014 m2 , körbekerített ! Helyet kapott itt nagy melléképület, műhely, kazánház, istálló, pajta. Minden lehetőség adott egy kisebb gazdálkodásra. Ipari áram van ! Az ingatlan Réde központjában található. A faluban óvoda és egy 8 évfolyamos művészeti iskola is működik. Bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, ATM, buszmegálló és az iskola is 150 méteren belül található. Sok munkalehetőség van a falun belül is, de több munkásjárat közlekedik a településen át, többek közt az audis járat is. Réde falusi CSOK-ban érintett település. A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Credipass hitelcentrumunk bankfüggetlen és díjmentes teljes körű ügyintézéssel segíti ügyfeleit, a szerződés aláírásától, a kiutalásig. Hívjon, mutatom !

Referencia szám: HZ076977-IN


Elhelyezkedés

Réde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531629


+36 70

Ingatlannet kód: NET6531629

Az általad megtekintett eladó rédei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 014 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 256 637 Ft, ami a rédei átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Réde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.