star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Réde

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 073 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Réde

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 073 m² telek

  • Eladó ház Réde

  • 74m²


Ár:

15 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Réde településen kínálok megvételre, egy vegyes falazattal épült, 2 szoba, konyha, fürdőszoba és egyéb helyiségekből álló családi házat. A jelenlegi tulajdonosok az ingatlant 1 éve kezdték el felújítani, melynek keretében új villany-, víz- és csatornahálózat, valamint új fűtésrendszer került kiépítésre (vegyestüzelésű kazán). Gázcsonk a telken belül található. A bejárati ajtót, valamint valamennyi burkolatot is egy éven belül cserélték, viszont a többi nyílászáró még az eredeti, azok cserére szorulnak. Tetőszerkezete jó állapotú, stukatúros, cserépfedéssel. Ennek felújítása is elkezdődött, a tetőszerkezet egy részén a léceket kicserélték, a többi tetőléc is rendelkezésre áll. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, hátsó szoba fala szigetelt, falak tehermentesítve 25x25 gerendákkal.Az 1073 m2 telken található egy kb 18 m2-es műhely/kazánház, gazdálkodásra kiválóan alkalmas.A faluban óvoda és egy 8 évfolyamos művészeti iskola is működik. Bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, ATM, buszmegálló és az iskola is 10 perc sétával elérhető. Sok munkalehetőség van a falun belül is, de több munkásjárat közlekedik a településen át, többek közt az audis járat is. Tehát minden adott, ami a mindennapi élethez szükséges !Réde falusi CSOK-ban érintett település.A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes ügyintézéssel várja ügyfeleit, akár egyedi kamatkedvezménnyel, a szerződés aláírásától kiutalásig!Hívjon, mutatom!

Referencia szám: HZ038921-IN


Elhelyezkedés

Réde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594203


+36 70

Ingatlannet kód: NET6594203

Az általad megtekintett eladó rédei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 073 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 202 703 Ft, ami a rédei átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Réde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.