star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sopron

  • 116 m²

    alapterület
  • 879 m²

    telek

Vételár:

83 millió Ft

Eladó ház Sopron

  • 116 m² alapterület
  • 879 m² telek

  • Eladó ház Sopron

  • 116m²


Ár:

83 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Balfon, közvetlen főútvonalon lévő, tégla építésű hőszigetelt, 116 m2-es, 3 hálószobás felújított családi ház, a hozzá tartozó 879 m2-es telekkel ELADÓ. A lakóteret két szinten helyezték el, két bejárattal. A konyha-étkezőt praktikusan udvari bejáraton lehet megközelíteni. Nagy könnyebbség ez a ház asszonyának, ha bevásárlásból hazaérve könnyen, mindent a helyére pakolhat. A helyiség olyan optimális méretű, hogy a család, vagy baráti összejövetel alkalmával mindenki kényelmesen elfér. Innen falépcső vezet a felső szintre, ahol jól elkülönülve a hálószobákat helyezték el. A házban beépített bútorokkal minden lehetőség ki van használva a tárolásra. Az épület műszaki állapota kifogástalan. A felújítás alkalmával kicserélődtek a közművezetékek, a külső műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a padozatok burkolata jó állapotú. A konyhába egyedi gyártású modern konyhabútor került jó minőségű gépekkel felszerelve, ami a vételár részét képezi. Tartozik a házhoz egybeépítve egy olyan helyiség, amely tárolásra, vagy akár kisebb vállalkozás üzemeltetésére is megfelelő. Valamint egy kazánház, itt találhatók az épület fűtéséről gondoskodó gáz- és vegyestüzelésű kazánok. A hagyományos építési technológia, a vastag falazat miatt a rezsi méltányos költségű. Az udvar első része és a ház mögötti nagy terasz térkővel burkolt. A nyári melegben kiváló hely délutáni, esti pihenésre. A kert hátsó része jelenleg füves, itt kerülhet sor a manapság nagyon hasznos konyhakert kialakítására, vagy gyermek játszótérre is hasznos terület. Az autók parkolása a ház előtt, illetve az udvaron belül megoldható. Ajánlom az ingatlant gyermekes családoknak és kertészkedni vágyóknak egyaránt. Ára: 83 mFt.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619850


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619850


A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 879 m². A családi ház ára 83 millió Ft, négyzetméter ára 715 517 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619850. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.