star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Súr

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 155 m²

    telek

Vételár:

18,8 millió Ft

Eladó ház Súr

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 155 m² telek

  • Eladó ház Súr

  • 70m²


Ár:

18 800 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Magyarország egyik legszebb településén!
Családi ház Súron !
Súr községben megvételre kínálok egy igény szerint felújításra szoruló, de ebben az állapotában is lakható családi házat. Az ingatlan tégla építésű (válaszfalak vályog), amely 2 szoba, fürdőszoba, nappali, kamra és közlekedő helyiségekből áll. 2017-ben külön bejárattal kialakításra került egy tágas konyha, étkezővel. A szobák laminált padlóval ellátott, a többi helyiségben járólap található. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán és gázkonvektor gondoskodik, a vegyes tüzelésű rendszer 2016-ban került kiépítésre. Nyílászárókat tekintve ablakok -2 kivételével- műanyag, beltéri ajtók még az eredetiek. Tetőszerkezete jó állapotú, fóliázott, cserépfedésű.A 31 m2-es pince kiválóan alkalmas műhely, konditerem vagy akár egy dolgozó szoba kialakítására is. A 2155 m2-es telek kiválóan alkalmas állattartásra, önellátó gazdálkodásra is. Súron iskola, óvoda található, és minden más, ami a mindennapi élethez szükséges. Az elmúlt években nagyon sok fiatal, kis- és nagycsalád költözött a faluba, így az folyamatosan fiatalodik, fejlődik.
Hívjon bátran, az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető !
A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége?Credipass Hitelcentrumunk díjmentes és bankfüggetlen ügyintézéssel segíti ügyfeleit, a szerződés aláírásától, kiutalásig.

Referencia szám: HZ055170-IN


Elhelyezkedés

Súr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6507642


+36 70

Ingatlannet kód: NET6507642

Az általad megtekintett eladó súri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 155 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 18,8 millió Ft, négyzetméter ára 268 571 Ft, ami a súri átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507642. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Súr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.