star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Súr

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 657 m²

    telek

Vételár:

28,7 millió Ft

Eladó ház Súr

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 657 m² telek

  • Eladó ház Súr

  • 87m²


Ár:

28 700 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Jó adottságokkal rendelkező családi ház Súr központi részén eladó!

Egy kis ízelítő az ingatlan környezetéről:
- Súr Komárom-Esztergom vármegye déli csücskében, Mór, Kisbér és Zirc között a Bakonyalja kistérségben fekszik. A falu a Súri-patak és a Kőrisberki-ér völgyében és a vízfolyásoktól keletre húzódó halmokon fekszik, egy erdőkel, legelőkkel, szántókkal övezett festői dombvidék közepén.

Az ingatlan egy jól átgondolt tervezés alapján lett kialakítva.
A lakótér egy magas alapra épült, mely alap terméskővel lett megalkotva és erre került a lakószint, amely tégla falszerkezettel rendelkezik.
Az alap szinten is helyiségek lettek kivitelezve, ez alatt értendő, hogy itt kapott helyett a konyha, kamra, kazánház előtér és a kazánház.
A későbbiek folyamán akár itt egy külön lakrészt is ki lehetne alakítani.

Az alap feletti szinten kapott elhelyezést a lakótér, ahol egy kényelmes előszoba, nappali , 2 db háló szoba , fürdő/Wc és egy padlás feljáró lett megalkotva.

A telek egy egyedi páratlan nyugodt környezetet biztosít az ingatlan tulajdonosának, ahol a terület végében egy kellemes lefolyású patak csörgedezik.
Ez ingatlan elhelyezkedéséből adódóan kiváló otthona tud lenni bárkinek, mert Súr település közlekedés szempontjából sűrű buszjáratokkal rendelkezik, bejönnek a nagyobb Ipari Parkos cégek buszai ( pl. Audi , stb... ) is.
Rövid idő alatt ( gépjárművel ) elérhető Kisbér , Mór, Székesfehérvár.

Műszaki Információ az ingatlanról:
- Villany: eredeti állapot ( alu vezeték ), 220V/380V
- Víz: eredeti állapot
- Fűtés: részben kapott felújítást jelenleg kétféle fűtésrendszer áll a rendelkezésünkre vegyestüzelésű kazán és gázcirkó radiátoros hőleadókkal
- Ablakok: részben cserélve 2015
- Háló Szobák aljzata: parketta
- Nappali aljzata: padlószőnyeg
- Fürdőszoba burkolati elemei: eredeti állapotúak
- Tető külső héjazata: zsindely fedés kapott
- Födém a lakó szinten : fa födémes.

Legyen szó befektetésről vagy családi otthon vásárlásáról ez az ingatlan minden feltételnek kiválóan alkalmas!!
Reális piaci értéken kíván ingatlant vásárolni?
Számít Önnek a nyugodt környezet, de a jó közlekedés is?

Lépjen időben a tettek mezejére és vásárolja meg ezt a családi otthont mindenki előtt!
FALUSI CSOK is igénybe vehető a megvásárlására!
Hívjon bátran , Vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 355546


Elhelyezkedés

Súr, FALUSI CSOK-ra is vihető!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543107


+36 70

Ingatlannet kód: NET6543107

Az általad megtekintett eladó súri (FALUSI CSOK-ra is vihető!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 657 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 28,7 millió Ft, négyzetméter ára 329 885 Ft, ami a súri átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Bálint referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543107. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Súr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.