star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szárliget

  • 114 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Szárliget

  • 114 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Szárliget

  • 114m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egy remek lehetőség Szárliget rendezett, csendes környékén! Eladó egy háromszintes könnyűszerkezetes családi ház, mely egyirányú utcában található.

Az ingatlan egy saroktelken helyezkedik el, kiváló környezetben. A ház két hálószobával és nappalival rendelkezik, melyek jó elrendezésűek és folyamatosan felújítottak. A nappali és az egyik hálószoba délnyugati tájolású, rendkívül jó minőségű, redőnyös, hő- és hangszigetelt ablakokkal rendelkeznek, így világosak és külön bejárattal is rendelkeznek. Beépített szekrények és modern konyhai gépek teszik még kényelmesebbé az otthont. A fürdőszoba, káddal, mosdóval és WC-vel felszerelt. A hálószobák a galériázott nappaliból lépcsőn feljutva érhetők el a tetőtérben.

Az ingatlanhoz tartozik egy panorámás erkély és terasz, melyekről gyönyörű kilátás nyílik a Vértesre.

Az otthonban újszerű állapotú villanykazános központi fűtés található, valamint klímaberendezések és egyedi kandalló is kiépítve vannak, így rendkívül takarékosan fenntartható, alacsony rezsivel.

Az udvar szinte teljesen sík, hatalmas, garázs-tárolóval és zöld területekkel. Az összes közműcsatlakozás rendelkezésre áll, az áramellátás pedig három fázison működik.

Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szárliget, Tölgyfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655735


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655735

Az általad megtekintett eladó szárligeti (Tölgyfa utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 437 719 Ft, ami a szárligeti átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Ádám referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szárliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.