star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentgotthárd

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 185 m²

    telek

Vételár:

82,5 millió Ft

Eladó ház Szentgotthárd

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 185 m² telek

  • Eladó ház Szentgotthárd

  • 150m²


Ár:

82 500 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szentgotthárd-Rábatótfalusi részén egy 100 négyzetméteres tégla családiház és egy 50 négyzetméteres könnyűszerkezetes épület várja leendő lakóit..A Vendvidék legrégebbi községeként ismert Rábatótfaluban, a ma már Szentgotthárdhoz tartozó gyönyörű erdővel határolt részén kínálom eladásra ezt az igazán impozáns ingatlant.Sajátossága, hogy az utca felőli részén egy 50 négyzetméteres könnyűszerkezetes üzlet megnevezésű ingatlan található, ami jelenleg egy kisebb lakásként funkcionál, hiszen egy nagy méretű szobát, zuhanyzót, mellékhelyiséget és tárolókat tartalmaz. Itt gázkazán biztosítja a fűtést. Külön villanyóra, gázóra van felszerelve és a vízfogyasztást külön almérővel lehet mérni. A tárolóknál 380V ki lett alakítva, ha nagyteljesítményű gépet szeretnénk üzemeltetni.A lakóház kicsit hátrébb került felépítésre 1975-ben. Tulajdonosa az elmúlt évben 5 cm szigeteléssel látta el kívülről az épületet.Nagyon jó elosztással 100 négyzetméteren 3 külön bejáratú szoba, tágas konyha-étkező, kazánház és zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel igazán kellemes életteret biztosít a család számára. Ez az épület gázkazánról és vegyestüzelésű kazánról is fűthető. A kert is különleges, a kaputól kavicsozott úton keresztül egy kétállásos könnyűszerkezetes garázshoz érkezünk, mely mellett elhaladva melléképületek sorakoznak. Van nyári konyha, szerszámtároló és még egy melléképület, mely folytatásában kerti kiülő fogad minket. A telek 3185 négyzetméter nagyságú gazdálkodásra is alkalmas. A kerti kiülővel szemben betonozott rész szolgál a medence helyül, de elegendő zöld terület is rendelkezésre áll. Ezen rész folytatásaként konyhakert, faház, majd egy pince található, ami a saját telekhez kapcsolódó erdőrész előtt van közvetlenül.Ha szereti jó levegőt, ezt a páratlan adottságot mindenképpen érdemes megnéznie!Ajánlom két generációnak, vállalkozóknak, vagy akár a határ másik felén dolgozóknak is, hiszen nem messze található a hármashatár.Megtekintés miatt forduljon hozzám bizalommal !

Referencia szám: HZ034213-IN


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6580176


Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 185 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 82,5 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580176. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.