star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentgotthárd

  • 192 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 267 m²

    telek

Vételár:

54,99 millió Ft

Eladó ház Szentgotthárd

  • 192 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 267 m² telek

  • Eladó ház Szentgotthárd

  • 192m²


Ár:

54 990 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagy a család? Egy házban, de teljesen külön lakásban két generáció? Vagy netán egy külön lakást rögtön kiadna?Szentgotthárd rábakethelyi városrészén van egy ház, ami megfelel ezeknek a feltételeknek...Nem utolsó szempont az sem, hogy gyorsan birtokba vehető! 1267 nm-es szépen gondozott telken áll a ház, virágos előkert és rendezett udvar veszi körül. A földszinten és az emeleten 2 db teljesen külön bejáratú, egyenként csaknem 100 nm-es lakás lett kialakítva. Az emeleti lakrész az udvarról külső lépcsőn közelíthető meg. Az alsó szint főbb helyiségei: 2 szoba, egy tágas nappali, napsütötte konyha étkezővel valamint egy déli tájolású terasz is rendelkezésre áll. A nappali ékessége egy kandalló, a családtagok és vendégek szívesen töltik itt idejüket. Van egy belső lépcsősor is az emeleti lakáshoz, de ez akár lezárható, így elkülöníthetjük a két szintet. Az emeleti lakrészben a nappalin kívül 3 szobát találunk, egyik szobából szintén terasz nyílik. A fenti részen klíma is beszerelésre került.A ház fűtéséről puffertartállyal ellátott vegyestüzelésű kazán gondoskodik, de gázkazán is rendelkezésre áll. Az épület kívülről nem kapott szigetelést, vastag falai miatt nem indokolt. Az udvar végében hatalmas melléképületet találunk, csaknem 100 nm-es alapterületen 2 garázs, egy nyári konyha, több tárolóhelyiség is helyet kapott. 2 külön pince is van a melléképületek alatt, összesen körülbelül 50 nm-es további helyiségeket biztosítva.Ami pedig a hátsó kijárat után szemünk elé tárul: nagy zöld terület számos gyümölcsfával, kiskerttel, fedett kerti kiülővel. Lehet itt kertészkedni, családi-baráti összejöveteleket szervezni. A két külön lakás, a tágas udvar, a sok melléképület ideális lehet többgenerációs nagyobb családnak, de akár a felső szint kiadásában is gondolkodhat az új tulajdonos. Itt a határ mellett gyorsan találunk bérlőt vagy vendégházként is tervezhetünk.Egyeztessünk időpontot, nézzük meg együtt az ingatlant! Hívjon bizalommal!

Referencia szám: HZ099961-IN


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6580187


Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 192 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 267 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 54,99 millió Ft, négyzetméter ára 286 406 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580187. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.