star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

94 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós 1. kép

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 100m²


Ár:

94 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2016
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Kertbe néző
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
20 m²
Egyéb extrák
Kültéri konyha
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

FÖLDSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ - NAPPALI + 4 hálós ház eladó 400 nm-es telekkel!!!Szigetszentmiklós kedvet részén, csendes, zöld környezetben, zsákutcában eladó 100 nm-es ház ALACSONY REZSIVEL!!!Az ingatlan területére távirányítós, elektromos kapun keresztül juthatunk be. A telekre akár több gépkocsinak is lehetősége van beállni. A ház, riasztó - és kamerarendszerrel van ellátva. A nappali világos. Az ablakokon szúnyogháló és redőny található.2016-ban, 30 cm-es Porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, így kimagasló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik a ház. Klimatizált (1 db nagy teljesítményű klíma). Az építés végig dokumentálva volt, mindenről van kép.A konyha felszereltsége: beépített sütő -és főzőlap. A beépített konyhabútor és a hozzá tartozó teljes felszereltség a vételár részét képezik.Elrendezését tekintve kiváló: amerikai konyhás nappali, 4 külön bejáratú jó méretű hálószoba, különálló WC és fürdőszoba, valamint kamra kapott helyét. A nappaliból üvegajtón keresztül léphetünk ki a 18 nm-es teraszra, amely a hátsó kertre nyílik. A padlástér ki lett alakítva, pakolható.A kertben automata öntözőrendszer van kiépítve, továbbá egy külön bejáratú külső tároló tartozik még a házhoz, ahová ki lett vezetve az áram, a víz és a riasztó.Cirkó biztosítja a fűtést (radiátoros hőleadás) és a melegvíz ellátást. 2024-ben teljes festés történt, ide csak költözni kell!A csodaszép, gondozott kertben nagy füves felület és virágoskertek kaptak helyet, fúrt kút, sütögető, veteményes, plusz egy egyedi tervezésű csúszdás-hintás játszótér.

Extrák ,dekor világítás, klíma, redőny, szúnyogháló, riasztó, automata távirányítós úszókapu, fúrt kút, kerti tároló, kamera rendszer, öntöző rendszer, térköves parkoló, háromfázisú villanyóra napelemrendszer telepítéshez, HMKE engedéllyel., alacsony rezsi költség.Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem feltétlen párosítása, a környék adta végtelen csend, a hangulatos kert, a jó közlekedés, Budapesthez való közelség!Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!+36203343559


Elhelyezkedés

2310, Szigetszentmiklós, Estike utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6656895


+36 20

Ingatlannet kód: 6656895


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi (Estike utca ) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 94 millió Ft, négyzetméter ára 940 000 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656895. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.