star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sződliget

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

83 millió Ft

Eladó ház Sződliget

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Sződliget

  • 140m²


Ár:

83 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó ház Sződligeten, közel a község központjához, egy remek utcában. A ház 2 szintes, alul az úgynevezett szuterén szinten található egy előszoba lépcsővel a fenti szintre. Innen nyílik egy folyosó 2 szobával, 1 fürdőszobával. Ezen a szinten található a konyha is, étkezővel és egy kamrával. A fenti szintre föl érvén egy folyosón találjuk magunkat, melyből külön 2 szoba nyílik. Valamint egy 3 szoba, mely a nappaliból közelíthető meg.Ezen a szinten is található egy külön fürdőszoba, külön wc-vel, valamint külön helységben a padlástérre fölvezető lépcső, mely kiváltképp alkalmas akár a teljes tetőtér beépítésére is.A házat kívülről szigetelték, nyílászárókat cserélték melyek szúnyoghálóval és redőnnyel is el lettek látva. A szuterén szinten a falak gipszkarton borítást kaptak.A fűtés jelenleg 3 db cserépkályhával történik, de bármi más alternatíva a kedves vevő szolgálatára áll, ugyanis minden közmű megtalálható az ingatlanban. A ház mellett 2 autó beállására alkalmas fedett beálló van. Az infrastruktúra kitűnő. A község központjában jóformán minden megtalálható, posta, bolt, háztartási, templom, maga a főtér 2 utcára (4 perc sétára érhető el) pár perc csupán az utcában lévő óvoda és egy utcával odébb pedig a bölcsőde.Sződliget egyik legszebb utcájában található a ház, de persze ezen belül a házhoz magához tartozik egy 900-as telek is, melyen egy csodálatos termő diófa áll a központban. Ha kikapcsolódásra vágyik, a csodás Dunapart is 10 perc sétán belül érhető el. Az ingatlan, és a hely tele van lehetőségekkel. Jóformán azonnal költözhető állapotban van a ház. Várja szerető, új tulajdonosát.Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, keressen bizalommal! Egyeztessünk időpontot megtekintésre!

Irányár: 83000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ023410


Elhelyezkedés

Sződliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587698


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587698

Az általad megtekintett eladó sződligeti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 83 millió Ft, négyzetméter ára 592 857 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587698. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.