star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sződliget

  • 280 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 626 m²

    telek

Vételár:

114,9 millió Ft

Eladó ház Sződliget

  • 280 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 626 m² telek

  • Eladó ház Sződliget

  • 280m²


Ár:

114 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Több generáció számára vagy társasházzá való átalakításra, de akár vállalkozásra is alkalmas lehet!
Megvételre kínálunk Sződligeten, a Dunakanyar szívében, egy 280 nm-es, kétszintes családi házat.
Az alsó szint 1975-ben épült téglából, ahol két lakrész és egy vállalkozás számára alkalmas kifőzdei rész került kialakításra, míg a felső szint 1987-ben épült rá ytongból. A ház külsőleg 10 cm-es szigetelést kapott.Az alsó szint egyik lakrészében kialakításra került egy szoba, konyha, fürdőszoba, előtér és egy közlekedő. A másik lakrészben található egy szoba, fürdőszoba és egy közlekedő.A felső szinten található egy tágas nappali, 3 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, WC, mosókonyha és közlekedő, valamint 2 terasz is.A vállalkozás részén kialakítottak egy előteret, egy előkészítő helyiséget, valamint magát a konyhai részt.A teljes ház fűtéséről gázkazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A ház méretéből adódóan megigénylésre került a többgenerációs gázártámogatás is, így duplán vehető igénybe a kedvezményes gázkvóta.A telek 706 nm-es, melyen találhatóak melléképületek is, amelyek alkalmasak szerszám vagy fatárolására egyaránt.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, 10 perc sétára vasútállomás, buszmegálló, iskola, óvoda, bolt, zöldséges, dohánybolt található. Autóval Vác 10 perc távolságra, Budapest fél órára, régi 2-es főúton és az M2 autópályán könnyűszerrel elérhető.Sződliget Pest vármegyében, a budapesti agglomerációban helyezkedik el. A településen biztosított az orvosi ellátás (gyermek, felnőtt és fogorvos), gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, általános iskola, boltok, pékség, zöldséges, posta.Az ingatlan megvásárlását ajánlom nagycsaládosoknak, több generáció számára, akik otthon szeretnének vállalkozni vagy akár befektetési célra is.Megvásárlásához igénybe vehető a babaváró hitel és a CSOK+ is, melynek ügyintézésében irodánk teljes körű segítséget nyújt.Jöjjön el, nézze meg és engedje szabadjára fantáziáját!További kérdés esetén keressen bizalommal!

Irányár: 114900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ087772


Elhelyezkedés

Sződliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625921


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625921

Az általad megtekintett eladó sződligeti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 626 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 114,9 millió Ft, négyzetméter ára 410 357 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.