star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sződliget

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 326 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Sződliget

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 326 m² telek

  • Eladó ház Sződliget

  • 150m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Különleges lehetőség! Polgári hangulat, egyszintes, kényelmes elrendezés, dupla telken!
Pest vármegye élhető és hangulatos településén, Sződligeten ajánljuk figyelmébe ezt a rengeteg lehetőséget rejtő, egyéni kialakításoknak is teret adó családi házat.
A település egyik legkedveltebb utcájában, központi elhelyezkedéssel, a fontosabb helyi intézményektől pár perces sétányira találjuk ezt a dupla telket, melyen jól megtervezett, 150 m2 nettó hasznos alapterületű házunkat kínáljuk.

Elrendezése kitűnő, tágas, világos, amerikai konyhás-étkezős nappali, mely 50 m2, közös családi életteret kínál, alkalmas barátok, vendégek fogadására. Három külön nyíló háló, két fürdő, dupla toalett, kamra, háztartási helyiség és gardrób is szolgálja kényelmünket. Külön kuriózum a kíváncsi szemektől elzárt 55 m2 terasz, mely a telek hátsó részén, a ház mögött nyugodt pihenésre, napozásra csábít.

A ház készültségi foka szerkezetkész állapot, melynek befejezése és a saját arculat kialakítása az új tulajdonosra vár.

Pince is tartozik a házhoz, a múlt századot idéző stílus és formavilág megőrzése a boldog békeidőket idézi. Az utca is egyike azoknak, melyek a Duna-közeli nyaralóhely hangulatát megőrizték épületeikkel. A településen minden megtalálható, ami a mindennapi élet kényelméhez szükséges, iskola, óvoda, bölcsőde, patika, orvosi rendelő, fogorvos, üzletek, szolgáltatások, kitűnő vonat- és buszközlekedés, hajókikötő, étterem, benzinkút és edzőterem.

Ne maradjon le erről a ritka lehetőségről, melynek befejezésével még teret adhat egyéni stílusnak, burkolatoknak, és otthonában élvezheti a nyugodt hétköznapok luxusát.

Kedvező ár: 99 millió Ft.


Elhelyezkedés

Sződliget, Vörösmarty Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638479


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638479

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sződligeti (Vörösmarty Mihály utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 326 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 660 000 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638479. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.