star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata, Újhegy

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 369 m²

    telek

Vételár:

45,1 millió Ft

Eladó ház Tata, Újhegy

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 369 m² telek

  • Eladó ház Tata, Újhegy

  • 134m²


Ár:

45 100 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Tata Újhegyben 3szintes, tégla építésű családi ház eladó.

A családi ház 1990 előtt épült, tehát az új otthon felújítási támogatás igénybe vehető majd rá, amennyiben a gáz bevezetésre kerül a házba.

Az alsó szuterén szinten található egy hálószoba, egy konyha, mellékhelyiség és a kazánház.

A földszintre két bejárási lehetőség van: a szuterén szintről, illetve az utcafronti kert részről. Ezen a szinten található két különnyíló szoba, fürdőszoba, konyha, spájz és nappali étkezővel. A nappaliból nyílik a terasz ahonnan szép kilátás nyílik a környékre.

Az I. emeletre a feljárás a teraszról lehetséges. Az emeleten is kialakításra került egy külön lakrész, ahol fürdőszoba, konyha és hálószoba is található.

A tető héjazata cserépből van és 5cm szigetelés van alatta. Az ingatlan a mai kor igényei szerint felújításra szorul.

A fűtés jelenpillanatban fatüzelésű kazánnal megoldott, de a telekhatáron található a gázcsonk, így a gázkazánnal való fűtés is megoldható.

A ház a Nádas utcában található, ahol most nyílt bölcsöde és frissen aszfaltozott út van.

Elsősorban olyan családoknak ajánlom ezt a házat, ahol több generáció költözne össze. Opció lehet munkásszálló kialakítására is a külön nyíló lakrészek miatt.

Az ár alkuképes, tekintse meg és tegyen ajánlatot!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Előszoba
10m²
Szoba
15m²
Szoba
15m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
5m²
Szoba
10m²

Elhelyezkedés

Tata, Újhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6562221


+36 70

Ingatlannet kód: NET6562221


Az általad megtekintett eladó Tata, Újhegyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 369 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 45,1 millió Ft, négyzetméter ára 336 567 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács András referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562221. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Újhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.