star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 184 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 616 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 184 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 616 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 184m²


Ár:

159 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Egy igényesen felújított, 180 nm-es lakóterű , nappali + 4 szobás családi ház eladó Tatán, mely akár két generációnak is otthonul szolgálhat, és ráadásként műhellyel és többállásos garázzsal is rendelkezik.

Az ingatlan kiemelkedő minőséget képvisel a tatai ingatlanpiacon mivel teljeskörű felújításon és modernizáción esett át, amely minden részletre kiterjedt. Az ingatlan belső tereinek kialakításában a praktikum és az igényesség egyaránt érvényesül, ami a burkolatok anyaghasználatában és színösszhangjában is megmutatkozik.

Az házba belépve egy kimondottan tágas előtér fogad, amit szinte már lobbinak is hívhatnánk, hiszen egy kellemes csevegősarok lett itt kialakítva. A földszinten található egy hatalmas nappali-étkező, ahol a kellemes közös időtöltés garantált. A közlekedő másik oldalán a gépesített, minőségi bútorokkal berendezett konyhát találjuk.
Az emeleten 3 hálószoba kapott helyet, amelyekhez 2 fürdőszoba is rendelkezésre áll.

A fűtés központi rendszerű és többkörös, nagyrészt padlófűtéses, de van radiátor fűtéskör is.
A vízrendszer központi vízlágyítóval van kiegészítve. Az egész ház riasztóval és kamera rendszerrel szerelt. Az 5 klímaberendezés külön-külön vezérelhető, amely biztosítja a tökéletes hőmérsékletet minden szobában.

A ingatlan oldalszárnyaként egy műhely épült, amely 380V árammal és pneumatikus rendszerrel van kiépítve. Természetesen vizes és szociális helyiség is található itt. Akár garázsként is funkcionálhat, de az udvar végében további többállásos garázsok és tároló helyiségek is rendelkezésre állnak.

Az udvar akár többállásos parkolóként is szolgálhat, mivel teljes területe térkövezett, amely esztétikus megjelenést és könnyű karbantartást biztosít, sőt nem utolsó sorban igencsak értéknövelő. Az udvarszegély térvilágítással szerelt.

A műhely fölött egy második lak található, amolyan szolgálati lakás, amelyben szoba, konyha és fürdőszoba található.

A vételár részét képezik az alapértelmezetten beépített bútorok, a hatalmas tükrös gardróbszekrény és a gépesített konyhabútor, és természetesen a már előzőekben olvasható gépészeti megoldások.

Ez a családi ház a nagybetűs TÖKÉLETES választás azoknak, akik tágas és igényes belső tereket, valamint praktikus elrendezést keresnek, és egy olyan otthont, amelyben kényelmesen élhetnek, dolgozhatnak és tárolhatják értékeiket, és még akár kisebb-nagyobb ipari vagy kereskedelmi tevékenységet is végeznének.

Ha szeretné megnézni, kérem ne habozzon kapcsolatba lépni velem, hogy megmutathassam Önnek ezt az otthonos ingatlant.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
2m²
Fürdőszoba
2m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
16.45m²
Fürdőszoba
5m²
Közlekedő
4.5m²
Szoba
10.1m²
Szoba
10m²
Gardrób
14m²
Szoba
15m²
Szoba
16.1m²
Közlekedő
5.5m²
Kamra
4.4m²
Konyha
8.4m²
Szoba
29m²

Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6497672


+36 70

Ingatlannet kód: NET6497672


Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 184 m², míg a hozzá tartozó teleké 616 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 864 130 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Attila referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6497672. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.