star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 437 m²

    telek

Vételár:

124 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 437 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 130m²


Ár:

124 000 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

ÚJÉPÍTÉSŰ, KÖRNYEZETBARÁT, ALACSONY ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ OTTHON TATÁN AZ M1-ES AUTÓPÁLYÁTÓL 5 PERCRE!!
VALÓDI MEGOLDÁS NEM CSAK NAGY CSALÁDOSOKNAK!
- AZ ÚJ CSOK+++ ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT HITEL
-HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS!!
-AZONNAL KÖLTÖZHETŐ
Több szempontból is ideális választás lehet, ez a közkedvelt újonnan nyitott CSÁSZÁRKERT lakóparkban MEGÉPÜLT, KERTKAPCSOLATOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ sorházi lakás, melyeket újszerű környezet, modern kivitelezés jellemez.
A Tata teljesen új parcellázású részén épült exkluzív Lakókert, modern arculatával 24 telken összesen 34 családi háznak és sorházi lakásnak ad helyet.
A lakópark otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, mindezt pedig egy teljesen új lakónegyedben. Ami mellett természetesen a másik fontos szempont a MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK felhasználása, ezáltal gazdaságosan fenntartható lakások kialakítása.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes kis kertkapcsolat nélkül.
A szintes kialakítású otthonhoz saját udvar tartozik. A földszinten az egy légtérben kialakított tágas konyha-étkező- és nappali, mint közös élettér hivatott biztosítani a családi együttlétek helyszínét. Az emelet pedig a család intim szféráját adja 3 hálószobával, fürdőszobával.
A lakáshoz egy garázs és egy autóbeálló is tartozik.
Az ingatlan elosztása jól átgondolt, hozzáértő tervezői munka eredménye. Amit a legkorszerűbb gépészeti megoldások használatával (hőszivattyús fűtő rendszer), minőségi építőanyagok beépítésével valósítottak meg, melyet a mai kor elvárásainak megfelelő energiafelhasználás jellemezi.
Az lakás fűtését szabályozható levegő hőszivattyú és a hozzá tartozó beltéri egység, valamint a meleg víz tárolására alkalmas puffer tartály biztosítja.
Mind ehhez természetesen egy magas minőségű MŰSZAKI TARTALOM is tartozik.
A külső, tetszetős megjelenést a beruházó biztosította.
A belső enteriőr kialakítását természetesen már Ön és családja alakítja ki.
Az ingatlan azonnal költözhető!

-Teljes körű, INGYENES bank független tanácsadás és ügyintézés!
-Szerződés előkészítése
- Családos ügyfeleink 2 vagy 3 gyerkőc számára igényelhetik az államilag támogatott CSOK PLUSZ HITEL
-ILLETÉKMENTESSÉG
egy helyen az Ön kényelme érdekében…

Költözzön be tehát minél előbb energiatakarékos ÚJ OTTHONÁBA!!!
Megtekintés kizárólag csak irodánkkal:
Időpont egyeztetés:
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6513755


+36 70

Ingatlannet kód: NET6513755


Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 437 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 124 millió Ft, négyzetméter ára 953 846 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513755. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.